2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Mangler du et job? Her mangler stadig mange medarbejdere og de ansætter netop nu

Der er travlt på regionens sygehuse, test- og vaccinationssteder og personalet på Region Sjællands sygehuse har travlt. Derfor søger regionen nu hjælp til både sundhedsfaglige og praktiske opgaver samt lettere administrative opgaver – både faglært og ufaglært.

Vi vil meget gerne have en hjælpende hånd fra dem, som kan og vil hjælpe os på sygehusene. Vi har mange patienter og medarbejderne har i øjeblikket endnu mere travlt end vanligt. Det vil derfor være en stor hjælp for alle medarbejderne ude på afdelingerne og for patienterne, hvis man vil tage en tørn og hjælpe“, siger koncerndirektør i Region Sjælland, Jesper Gyllenborg.

” Det kan gøre en kæmpe forskel for vores dygtige medarbejdere og patienterne, hvis der for eksempel kommer en person ind et par timer om dagen og hjælper med at servere et måltid mad for patienterne og sørger for frisk kaffe på kanden.” tilføjer Jesper Gyllenborg der samtidig understreger der selvfølgelig er tale om lønnet arbejde.

Søger også personale til disse områder
I takt med pressede sygehuse, vokser test- og vaccinationsindsatsen også, hvorfor der ligeledes er udkig efter personale til centre i hele regionen.

Vil du være med til at løfte den store og vigtige test- og vaccineopgave, vi står med i øjeblikket, så hører vi meget gerne fra dig. Det er en helt central opgave i bekæmpelsen af COVID-19, og derfor vil det være fantastisk med al den hjælp, vi kan få,” siger Trine Holgersen, direktør for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland

Du kan læse meget mere om jobmulighederne på Region Sjællands hjemmeside. Hvis du ønsker at hjælpe Region Sjællands sygehuse, så har du mulighed for selv at bestemme, hvor mange timer du kan arbejde, og hvilket sygehus du vil arbejde på. Samtidig er der også mulighed for at til- eller fravælge, om du ønsker at have direkte kontakt til COVID-19 patienter.

Se jobs og muligheder her

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også