2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Efterårsferien: Spøgelserne er løs i Cirkusland 

Oplev masser af hyggelig uhygge for store og små, når spøgelserne og halloween kommer til Cirkusland i efterårsferien. Tag en tur i det (børnevenlige) spøgelseshus, hvor levende spøgelser og skeletter fjoller rundt blandt spindelvæv og gamle sager. Flere steder i Cirkusland kan du også opleve flotte halloween-opstillinger med mekaniske spøgelser, hekse og kister.

Cirkuslands Halloween Show
På store scene kan I opleve Grev Dracula og hans to venner, Det Hvide Spøgelse og Den Røde Djævel, i et forrygende Halloween-show fyldt med sang, musik og små konkurrencer. 

Oplev også de søde spøgelser, Halloween Heksen og Troldmanden, som indtager lille scene og bagefter stiller op til fotosession og uddeler seje engangstatoveringer ud til alle børn.

Spøgelserne i dyrestalden – kun for de allermodigste!
I dyrestalden slukkes lyset, og i mørket bliver alting levende. Men pas på! Måske møder du en zombie eller en varulv på din vej rundt i stalden. Det skal nok blive en meget uhyggelig oplevelse. I spøgelseslabyrinten i dyrestalden er der ingen adgang for meget små børn, folk med dårligt hjerte eller personer som lider af epilepsi eller lignende. Labyrinten er for de allermodigste og en rigtig gruopvækkende oplevelse.

Cirkus og forlystelser
Traditionen tro har Cirkuslands legeland og forlystelser også åbent. Snur rundt i cola-kopperne, flyv af sted i rutsjebanen Dragen, leg i det store legetårn, klatr på klatrevæggen, flyv af sted i Den Røde Barons flyvemaskiner og meget mere. Midt på eftermiddagen kan I også opleve den store cirkusforestilling i Cirkus Landino, der emmer af nostalgi og cirkustalent.

Alle forlystelser og shows er gratis, når entréen til Cirkusland er betalt, og der er åbent hver dag i efterårsferien fra kl. 10 – 17 i perioden 15. – 23. oktober. 

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også