2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Festen fortsætter på Frederiksgade: Nye navne

Hvem skulle tro, at hjørnegrunden ved Frederiksgade, grus-parkeringen, den vi har vandret over så mange gange, skulle blive det nye kultur-spotlight denne sommer…

Men under mottoet “musik for alle”, har Jan Marcher og John Nielsen altså for alvor slået spalterne sammen til gavn for hele byen.

EM-Festen blev på pladsen enorm! Med visning af alle Danmarks kampe – og knap 2.000 jublende og dannebrogsiklædte mennesker, blev semifinalen et event, der skriver sig mange år ind i historien, af events i byen der samlede Slagelse.

…& hvis man troede det stoppede her, så er der altså godt nyt til byen – For festen fortsætter!

Store navne kommer til byen
I den kommende weekend, er der nemlig allerede gang i det helt store set-up, når der Fredag og Lørdag afvikles koncerter midt i Slagelse Centrum. Fredag for de ‘unge’ og Lørdag for de ‘voksne’.

I et nyt stort telt, vil vejret ikke blive afgørende, når den danske sommer, kaster sine uforudsigelige forhold mod pladsen. For den nye investering i et større set-up, sikre nemlig, at der kan holdes arrangementer hele året.

Fredag kan du for kun 150 kroner opleve et næsten unikt setup for Slagelse som by, når ingen mindre end Faustix og Ude Af kontrol, gæster den nye eventplads midt i byen.

Den velkendte trio fra Ude Af Kontrol, går hele tiden efter næste niveau og som navnet lægger op til, er de kendt for at skubbe til grænsen for hvad der kan lade sig gøre. Med 240.000.000 streams, alene på Spotify, har trioen der nu kommer til byen, skabt en bølge af hits.

Dagen efter, Lørdag, er der musik for det voksne publikum. Her er Johnny Deluxe og Seebach Tribute på scenen, hvor det også er muligt at tilkøbe spisning, som leveres af La Viva (En stor Rip-eye!)… – & Hey… billetten til musik lørdag koster kun 100,-

Vi tilpasser altid konceptet til dagen. Derfor vil der fredag være mulighed for SASHI-burgere til det unge publikum og fredag kan man bestille en stor Rip-Eye fra Laviva til det mere voksne publikum” lyder det fra Jan Marhcer.

Fremtiden ser lovende ud!

Det er ikke kun den kommende weekend, der lige nu skal sættes x ved, der er nemlig flere events klar – og i det hele taget, ser mulighederne for et helt nyt event-sted lys ud: “Hvis der er opbakning fra byen, så kigger vi nærmere på alt fra rosé festival, til firmaarrangementer, flere koncerter eller julefrokoster” Siger Jan, der er helt klar til at sætte skub i tingene, hvis byen ønsker det.

… Og hvis byen ønsker det, så er de 2 herre altså et godt team: “Det er lidt genialt, at John og Jeg kan have de samme tossede idéer med et fælles udgangspunkt og så føre dem ud i livet. Vi har pladsen, folkene og udstyret” fortæller Marcher og tilføjer: “For os handler det om at skabe noget i Slagelse – For Slagelse. Det handler om kulturen og det at skabe noget sammen for byen“.

Der var stor opbakning til EM-arrangementerne, som løb af sted med kæmpe ros fra de deltagende, men også de kommende koncerter er kommet godt fra start “Det er helt korrekt, vi solgte 200 ud af de kun 500 billetter til fredagens koncert i løbet af de første 24 timer” tilføjer Jan i snakken om at arrangementerne skal være i et prisleje hvor alle kan være med.

Jan Marcher og John Nielsen har allerede denne sommer, vist hvad de kan tilføre byen – og kender vi dem ret, er dette sikkert kun begyndelsen…

Og nu er det altså op til byen, at bakke op om de mange spændende aktiviteter!
Vi glæder os i hvertfald til at følge udviklingen…!
Psst…… Billetterne kan by the way bookes her

Foto: PDH Music A/S

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også