2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Festlig weekend i Slagelse: Koncertfredag og Fodboldlørdag!

Endelig! Sommeren har ramt landet – og i takt med et lavere smittetryk og færre restriktioner, begynder de længe ventede aktiviteter nu at skyde frem!

Den seneste tid har man kunne gå gennem Slagelses gader og se de glade studenterhuer præge bybilledet, mens sommeraftenenerne i disse dage når sit højeste. Men det er alligevel som om, der hele tiden har manglet noget…. Man savner uden at lyve, Pre-Corona.

Fællesskab En sommer uden at være sammen om noget, bliver aldrig det samme. Men det bliver der heldigvis gjort op med nu; For ud over at Festugen står for døren, rammer vi allerede nu en festlig weekend i Slagelse, med Koncert om fredagen og Fodboldfeber om lørdagen.

En af dem der har været ked af de mange aflyste aktiviteter, er nemlig den lokale ildsjæl Jan Marcher.

Det er simpelthen så ærgerligt, at mange aktiviteter er blevet aflyst denne sommer ” starter Jan Marcher før han driftigt fortsætter “Men nu skal vi altså sparke gang i byen – igen; Vi har allerede pladsen og ShowTech har mulighederne – Jeg giver den gas med alt det jeg kan tilbyde, så vi kan skabe en god sommer sammen i byen” siger Jan Marcher med henvisning til, at han håber Slagelse vil bakke op om de mange aktiviteter som lægger for døren.

Fredags koncert
Allerede fredag finder weekendens første aktivitet sted, når Dantelt.dk præsenterer en aftenkoncert med blandt andet Zididada med band og opvarmning fra pladsens DJ’s, der endda også får lov til at afslutte festen.

Der vil på pladsen, på Frederiksgade, være opgraderet mad hvor La Viva er klar med lækre forfriskninger, samt et stort udvalg af drikke.

Hele aften som starter 17.30, koster kun 100 kroner for deltagelse og adgang til pladsen, hvor både Zididada og DJ’s sørger for en sommeraften der i, endnu et corona-år, vil blive en del af minderne for – sommeren21.

Grundet restriktioner og sikkerhed, er der begrænsede billetter, det anbefales derfor at booke billeter hurtigst muligt. – Det kan du gøre her

Lørdag og EM-fest!
Straks som man frygtede det værste, vendte stemningen. 4-1 over Rusland og pludselig var vi videre!
Dantelt.dk har på pladsen ved Frederiksgade allerede vist EM-kampene, til stor begejstring for byen – og heldigvis! Er der storskærm igen på Lørdag, når Danmark spiller sin næste kamp!

Man må da sige at EM-stemningen rykkede til Slagelse. Heldigvis har vi plads til begejstringen og vi kan uden problemer rumme den EM-feber som har nået byen…” Konstaterer Jan Marcher om den seneste kamp mod Rusland, som dog kostede et par borde- og bænkesæt i den udbrudte danske jubel, på en vist, uforglemmelig EM-sommeraften.

Da Danmark, med ét, var et skridt tættere på den berømte 2. plads i gruppen, brød et jubelbrøl ud, som nærmest kunne høres helt ud til den Sjællandske Vestkyst. “Det var en fantastisk aften, stemningen var simpelthen så god og der var kæmpe jubel – så vi håber helt sikkert på samme stemning på Lørdag, vi er ihvertfald klar, både til god stemning og til alle protokoller for coronasituationen ” tilføjer Jan, der håber på en sejr mod Wales, der dermed vil betyde, at planlægningen for endnu et storskærmsarrangement vil påbegynde – “Vi fortsætter, så længe Danmark gør

At stemningen og arrangementet har været en succes, kan de 2 seneste kampe også bevidne, da der har været helt udsolgt. Vil du sikre dig en plads på lørdag, giver det derfor god mening at bestille en hurtigst muligt. Billetten koster kun 50 kroner og kan bookes her

Vil fortsætte – Hvis byen vil
Jeg er virkelig glad for at det har været en mulighed, for mig handler det nemlig lige nu om at Kick-starte Slagelse, det har vi brug for. Vi har fået nogle gode Sponsorer med, som også ønsker at bakke op om byen og arrangementerne, så vi kan holde prisen helt nede. ” udtaler Jan Marcher, der ikke lægger skjul på, at det ikke er en god forretningen, men at det mere handler om, at dem der har mulighed for at gøre noget, skal gøre noget.

Vi forsøger at se en helhed i arrangementerne; mens mange andre flytter ud, flytter vi ind – i centrum – det har blandt andet den fordel, at vi kan samle glæden, fællesskabet og bylivet. Når de er færdige med koncerter eller storskærmsarrangementer, kan de fortsætte op i byen til gavn for bylivet.” afslutter Jan Marcher, der i tæt samarbejde med flere sponsorerer gjorde det muligt at holde prisen helt i bund, så alle kunne være med.

… Og med en glædelig nyhed afslutter Jan Marcher;Hvis Slagelse bakker op om arrangementerne, så vil jeg ikke lægge helt skjul på, at vi går med planer om at fortsætte i både Juli og August“.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også