Annonce:
-3.6 C
Slagelse
tirsdag, november 28, 2023

Festugen fik så hatten passede

Tip os døgnet rundt på:
Messenger (Besked)  Ring 42 74 42 74

 

Annonce:
Annonce:

Ingen festuge, uden sømændene” råbte Formand for Slagelse Festuge, Jens Vadman fra scenen, til stor jubel for de fremmødte, der med sømandshatte havde gjort sig klar og ladet op med øl, foran scenen.

Koncerterne er nemlig efter en corona-tid, nu tilbage på nytorv, hvor der bestemt var fest i vente.
Sømændene takkede fra scenen også Slagelse, for at de igen i år fik lov at komme – for hvad havde festugen og sømændene egentlig til fælles?

Slagelse Festuge 20 år!!” Råbte Jeppe Vig, der agerer styrmand i bandet og fortsatte med en trofast fadøl i hånden: “Slagelse, vi har sku’ lidt til fælles…. I år fejrer vi også 20 års jubilæum….” lød det afløst af en kæmpe jubel og et fælles skål over Nytorv.

Sømændene er sommeren over på sin landsdækkende tourné “Knap 20 (år) op” som henvisning til deres altid populære sang, “Knap 20 bajere op”, som får enhver med sømandshat, til at svinge sig.

Pladsen skiftede tempo
Selvom der var godt gang i festen, da sømændene lagde fra land på Nytorv, så må den næste kunstner siges, at tiltrække et helt andet feststemt publikum.
Med fløjter kastet ud til gæsterne, flammer, lysshow og en lyd der må have kunne høres til Korsør – Tog DJ Alligator nemlig scenen med storm.

De kommende dage gæster Queen Machine, Djänes Braun og Dizzy Mizz Lizzy blandt andet også pladsen – Når festugen fortsætter frem til Søndag.

Annonce:
Annonce:

Seneste

Læs også