2.5 C
Slagelse
torsdag, 23. maj, 2024

Gammeltorv klar til genåbning: Holder åben til 02 med ny aldersgrænse!

Sommeren har for alvor ramt Slagelse.
I shorts og sommerkjoler valfartede folk da også gennem gaderne, mens springvandet på Gammeltorv kastede sine karakteriske vandsøjler mod en skyfri himmel, da temperaturen ramte 27 grader…

Trods at de fleste nok ville søge skyggen – og en kold drink, var Chanel trukket i arbejdstøjet foran Gammeltorv, der ikke havde tid til at lade sig kue af varmen.

Weekenden står for døren
Den kommende weekend, byder nemlig på noget, vi længe blot har måtte kigge efter.
Nemlig den cirkulerende lyskegle på et fyldt Gammeltorv, der spiller op med de velkendte sange gennem lokalet – og ikke mindst; liv i gaderne efter midnat!

Torsdag bliver det nemlig muligt at holde åbent til 02 – og i den forbindelse slår Gammeltorv også dørene op til en kæmpe genåbning! – Både fredag & lørdag!

Ny aldersgrænse & nyt på kortet

Når du træder ind på Gammeltorv ses det ikke at der har været lukket siden 7. Marts sidste år. Måske fordi det hele har været vasket og sprittet, måske fordi lokalerne huser så mange minder, at vi straks flyver tilbage til sommeraftener på Gammeltorv, hvor vinden var lun efter midnat – og man ikke behøvede besøge garderoben.

Alt er ved det gamle – og alligevel ikke. For når Gammeltorv slår dørene op til genåbning i weekenden, så er det både med nyheder på kortet og med ny aldersgrænse i døren. Fremover er aldersgrænsen for at besøge Gammeltorv nemlig 23 år.

Det rigtigt at vi hæver både aldersgrænsen og lækkerierne i baren” smiler Chanel da vi møder hende i sommervarmen. Det hele bliver lige løftet en tand, både alderen, drinkskortet og mærkerne på flaskerne, som er ved at blive sat op.
Fremover kan vi blandt andet tilbyde lækre mærker som Círoc og vores almindelige Smirnoff er fx byttet ud med Smirnoff Black. Hele vejen har vi ønsket at hæve det hele” forklarer Chanel mens vi går en tur rundt baren, der lige nu, kun mangler gæsterne og de mange smil.

** Artiklen fortsætter under billedet **

Gammeltorv holder fremover åben fra 20-02: Med HAPPY HOURS fra 20-22.

Lang nedlukning, men velkendte ansigter
Der er ikke meget der kan komme bag på Chanel, efter 10 år i nattelivet er hun en af de mest erfarne på posten…. Og Alligevel…. Corona…

Man har bare gået og ventet…” siger Chanel der heller ikke lægger skjul på at alle pressemøderne har været fulgt nøje: “Hver gang har man jo håbet på det har været os.” lyder det med en afventende stemme der endelig kan tilføje: “så at vi i weekenden kan slå dørene op, er virkelig noget vi har ventet på!” 

Trods den lange nedlukning, byder Gammeltorv stadig på gamle kendinge bag baren, når de fredag og lørdag, med deres nye åbningstider, allerede åbner klokken 20.00

Indtil videre må vi holde åbent til 02” svarer Chanel mens hun åbner endnu en kasse med nye indbydende flasker. “Vi har stadig coronarestriktionerne at forholde os til, så lige nu kan vi ikke lave en masse arrangementer, men vi kan gøre alt hvad vi kan, ud fra de muligheder der er” tilføjer Chanel, der bestemt ikke er typen der giver op.

Gammeltorv har haft stor succes med deres Salsa arrangementer, som grundet corona, dog lige må vente lidt endnu: “Det er nok ikke helt godt med så meget kontakt til forskellige partnere i disse tider” fastslår Chanel, der med henvisning til den nye aldersgrænse på 23 også konstaterer at Gammeltorv er et sted hvor man også møder ligesindede over gode cocktails, i hyggelige rammer.

Er du klar til genåbningen? På Gammeltorv er de ihvertfald, for trods der lige nu arbejdes på at få det hele på plads, lyder svaret i den bagende sommervarme prompte “Ja! Vi når at blive helt klar, men der er da mange timer endnu!

Der er åben fra 20-02 på Fredag & Lørdag (…. Med HappyHours fra 20-22)

Til sidst er der blot at huske! – Coronapas….! ( og det gode genåbningshumør! )

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også