2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Hansi Hinterseer kommer til Slagelse!

Den tyske sangstjerne Hansi Hinterseer giver koncert i Danmark, og koncerten der finder sted under åben himmel i, kommer til at foregå i Slagelse! Hansi Hinterseer kommer giver nemlig koncert i Cirkusland d. 6. august 2023 kl. 15. – & Det bliver Cirkuslands største koncert nogensinde – koncerten skal være med til at positionere Cirkusland som et kulturelt fyrtårn i Danmark.

Hansi Hinterseer og hans musikalske venner tryllebinder fra Cirkuslands store udendørs koncertscene publikum med de mest populære hits som, du måske kender en der kan tonerne på? Amore Mio, Hey Baby, Hände zum Himmel og Komm mit mir in die Berge og mange flere.

At vi har fået Hansi Hinterseer til Slagelse, er noget af det største, jeg har været med til at arrangere – og jeg har ellers været med til meget! Jeg glæder mig til, at vi skal åbne Cirkusland op for en masse forventningsfulde koncertgæster med en koncert, der virkelig sætter Slagelse på landkortet. ” fortæller Benny Berdino, som er Cirkus direktør om den største koncert, der nogensinde har fundet sted i parken og forsætter:

Det bliver Cirkuslands tredje år med sommerkoncerter, og det glæder mig, at sommerkoncerterne er blevet taget så godt imod af publikum. Hansi Hinterseer er bare et af de store navne, der i 2023 skal give koncert i vores park. En koncertrække der skal gøre Cirkusland til et kulturelt fyrtårn. Ikke bare for Slagelse, men for hele Danmark”.

Billetterne til Hansi Hinterseer-koncerten er netop kommet i salg og kan købes på: cirkusland.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også