2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Historisk: Slagelses største EM-Fest! 2.000 pladser næsten udsolgt

Hvis man er i tvivl om hvorvidt EM-feberen har bredt sig til Slagelse, så har Jan Marcher svaret…
– For nu bliver det ikke kun historisk, men også ‘større og vildere’

På blot utrolige 4 timer, blev historiske 1.000 billetter revet væk, da Dantelt.dk ApS satte billetter til salg mandag klokken 12.

Vi har set det til alle kampene, billetterne bliver simpelthen revet væk, EM-feberen er ikke kun i de store byer, den har virkelig også ramt Slagelse” udtaler Jan Marcher der tirsdag morgen er tidligt på farten.

1.000 yderligere billletter i salg – ‘Måtte gøre noget’.
Hvornår Slagelse på så kort tid, sidst har kunne mønstre så mange, må stå hen i det uvisse. Men når Jan har en plan, så er han tidligt oppe og på telefonen – “Der skal ske noget“.
For hvad gør man når 1.000 billetter bliver revet væk? De fleste ville nok læne sig tilbage og glæde sig til et stort EM-show, men ikke Jan, han måtte tænke ud af boksen.
Vi vil jo gerne give så mange som muligt, muligheden for at blive en del af denne aften, så vi måtte simpelthen gøre noget…” siger Jan, der i hurtigt og tæt samarbejde med blandt andet Slagelse Kommune, politiet og beredskabet kom med en ny plan: Større plads – og 2.000 tilskuere!

Vi har simpelthen fået lov til at lukke gaden af, så vi nu kan udvide tribuner og pladser, det giver en samlet kapacitet på 2.000 tilskuere til onsdagens semifinale – og jeg må sige at Slagelse er klar… for der gik ikke længe fra vi opgraderede kapaciteten til billetterne igen begyndte at flyve” fortæller Jan Marcher der kan oplyse at der lige nu stadig er billetter tilbage, men at man nok skal være hurtig for at blive en del af den eftertragtede EM-Fest i Slagelse Midtby.

Kan i nå at blive klar til så stort et arrangement? “Vi har stor erfaring med events, så det bliver ikke noget problem. Gaderne omkring pladsen bliver spærret klokken 15 og allerede klokken 16 er vi klar til at åbne dørene” fortæller Jan, der udover hans sommerevents med Dantelt.dk ApS også er kendt fra ShowTech Eventgroup der blandt andet er totalleverandør af B2B eventproduktioner, med referencer som ClubAwards, Danske Spil og Distortion.

Det handler om folkeligheden
Som mange ved er der enorme omkostninger forbundet med storskærmsarrangementer, når det kommer til rettigheder og sikkerhed, en post Jan heller ikke er bange for at tale om, når han bliver spurgt; “Hvis vi gjorde det for at skabe overskud, var vi ikke gået i gang. Det handler om folkeligheden og det handler om Slagelse. Vi har kigget hinanden i øjnene og sagt ‘Nu skaber vi Slagelses største EM-fest’ og så dækker vi selv underskudet, vi skal ikke lade os kue af andre byer – vi skal vise at vi godt kan i Slagelse.“. Bag EM-Festen i Slagelse midtby står også flere sponsorer som har været klar til at skabe liv i byen.

Den store udvidelse af arrangementet, har selvfølgelig krævet en helt ny koordinering: “Vi har selvfølgelig mange flere vagter på. Hertil kommer vores udvidede sikkerheds og sundhedsprocedure, som er meget væsentlige, især i denne tid. Det kræver jo helt andre flugtveje, planer og mandskab når vi bliver så mange samlet“, fortæller Jan Marcher der heldigvis har stor erfaring med denne type events.

Aftens walk down memory lane
Allerede klokken 16 åbner dørene, hvor en DJ varmer publikum op til den store historiske aften.
Men troede man at denne aften lod sig ‘spise af med fodbold’ er der endnu mere på programmet. Klokken 19 går velkendte GASBOX nemlig på scenen og tager hele Slagelse med på en walk down memory lane, hvor historien fortæller os – at der bliver nok af sange, at synge med på.

Klokken 21 starter den historiske Semifinale så, mellem Danmark & England. En kamp som kan opleves i Slagelse med ikke mindre end historisk 2.000 andre. Klædt i rødt og hvidt!

På pladsen er der mulighed for at køb af øl, vin, sodavand, kaffe og mad.

Der er stadig få billetter tilbage til Semifinalen. Bestil din billet her – og oplev den med 2.000 andre, i hjertet af Slagelse Midtby.

Med 2.000 tilskuere til Gasbox & en EM-Semifinale, når onsdag aften nok at blive årets største enkeltstående Event i Slagelse, et event der efter alt at dømme, allerede nu skriver sig ind i historien… Skal du med?

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også