2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Kæmpe EM-Fest: Slagelse gik i Finalen – Se alle billederne her

Det er 29. år siden Danmark sidst har været i en EM-Semifinale – og trods resultatet, har vi efter aftens kamp, skrevet Sommeren 2021 ind i historien – En aften, vi aldrig glemmer…

Trods Danmark måtte forlade Semifinalen, må vi efter alt at konkludere, nok indrømme at Slagelse gik i den absolutte Finale!
Knap 2.000 mennesker var nemlig samlet onsdag aften, til det største event på Sjælland, uden for København. Røde og hvide farver var samlet fra hele oplandet, da et brag af en aften udspillede sig, til et af de største arrangementer i Slagelse, i nyere tid. Jan Marcher har tidligere udtalt, at han ville vise at “Slagelse godt kan” – og det må vi virkelig sande, at han fik sat gang i.

Bag hele eventet som samlede Slagelse, stod nemlig blandt andre Jan Marcher med Dantelt ApS og Showtech Event Group. Foruden en stor EM-Semifinale-fest, var Gasbox også på pletten og fik sat skub i de gode Danske Gasolinsange, der fik varmet publikum op fra start.

Dantelt.dk ApS har vist alle Danmarks kampe på storskærm og fik med aftens unikke arrangement, der slog flere nationale arrangementer, sat det absolutte præg på sommeren, med årets hidtil største event i Slagelse!

Se alle billederne her: Som er taget af Fotograf Michael Lauritsen, For MitVestsjælland.

Selvom Danmark måtte forlade semifinalen, tog Jan Marcher og Slagelse guldet.

Hej@Mitvestsjaelland.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også