2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Magisk oplevelse: Night Glow i Korsør Bypark

Den 9.-13. august er Slagelse Kommune sammen med Destination Sjælland vært for danmarksmesterskabet i ballonflyvning, der arrangeres af Circus Balloon Club.

Det bliver på alle måder helt unikt at opleve dette danmarksmesterskab – Men allerede torsdag den 21. juli kan man få en spektakulær forsmag i Korsør Bypark.

Byparken danner ramme om et såkaldt Night Glow, hvor en række luftballoner fyldes med luft og bliver stående på jorden med lys i“, forklarer Martin W. Crone Hansen, der er kommunikationsansvarlig i Destination Sjælland, og fortsætter: ” Det bliver et enestående syn på en smuk sjællandsk sommeraften“.

Foto: Destination Sjælland / Circus Balloon Club

Bliv klogere på ballonflyvning
Allerede fra kl. 20.30 begynder ballonskipperne at ankomme, hvor de står klar til en snak om ballonflyvning, inden arbejdet med at fylde ballonerne begynder omkring kl. 22.

Vi håber selvfølgelig, at en masse sommergæster finder vej til byparken, hvor de kan nyde den medbragte picnickurvs herligheder eller forsyne sig på Korsørs spisesteder“, fortæller partneransvarlig Mie Danielsen.

Du kan vinde en ballontur
I forbindelse med Night Glow er det ligeledes muligt at vinde en ballontur for to personer, oplyser Destination Sjælland.

For at deltage i konkurrencen, skal man dele sit bedste billedet fra arrangementet på Destination Sjællands facebookside.

Night Glow i Korsør Bypark er en forløber for DM i ballonflyvning – DreamBalloon Cup ’22, der afvikles 9.-13. med Vilcon Hotel & Konferencegaard som udgangspunkt.

Vejret som medspiller
Både Night Glow i Korsør Bypark og DM i ballonflyvning er utroligt afhængigt af vejret, da luftballonerne ikke kan flyve i regnvejr eller ved for hård vind.

Det betyder også, at vi må bede alle interesserede om at følge begivenheden ’Night Glow i Destination Sjælland’ på Facebook, da vi kan blive nødt til at rykke eller aflyse, hvis vejret viser sig at være en modspiller“, afslører Martin W. Crone Hansen og slutter: ” Vi satser dog benhårdt på, at sommervejret viser sig fra sin smukkeste side den 21. juli, så vi kan få en helt unik oplevelse“.

Foto: Destination Sjælland / Circus Balloon Club

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også