2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Trofæet er ankommet: Her kan du se det!

I dag fik vi den første smagsprøve, på den gule bølge, som snart kommer til at skylle med lynets hast ind over den Vestsjællandske kyst.

I forbindelse med den 100. udgave af Tour de France i 2013, hvor Korsika Grand Départ var startsted for Tour de France, blev der indført et vandretrofæ.

Trofæet skal på rundtur på tværs af Danmark og kommer forbi alle fem mål- og startbyer – og i dag, blev det modtaget i Korsør.

Trofæet er det synlige bevis på, at det lykkedes at få en af verdens største idrætsbegivenheder til Danmark, og vi glæder os selvfølgelig særlig meget til, at det nu kommer forbi os. Vi håber, rigtig mange vil møde op og være med til startskuddet på en gul cykelfest, når trofæet køres igennem Korsør og slutter på Solens Plads. Dagen efter er alle også meget velkommen til at komme og vinke farvel, inden trofæet skal ud og køre på den officielle tourrute gennem vores kommune bl.a. med mig ved styret på vej til Kalundborg, som vi overdrager det til”, siger borgmester Knud Vincents. (V)

Klokken 13.15 køres troføet fra færgehavnen til Teglværksparken, og 13.50 videre til Korsør Bibliotek.

Klokken 14.10 går trofæet over Halsskovbroen ind mod Solens Plads, hvor det klokken 14.15 mødes af Salutering fra kanonjollen.

Fra 14.20 og frem til klokken 17, kan man se trofæet og deltage i konkurrencer, tale af Borgmester Knud Vincents, gratis kaffe fra Madam Bagger og festlig stemning!

Touren går videre
I morgen Torsdag skal trofæet videre igen, derfor forlader det allerede Korsør Rådhus klokken 8.45 og ud på Tour-Ruten med følge af lokale hjælperyttere.

Klokken 10 overleveres trofæet til Kalundborg Kommune ved Drøsselbjerg Kirke.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også