2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Woody genåbner: Klar til EM

Stilheden havde omfavnet Woody for en stund; Der er altid noget specielt ved at træde ind på en bar, før den åbner. For 10 år siden, havde man sagt at der stadig hang en lugt af røg i rummet, blandet med en stank af ølsjatter fra hanen. Sådan er det selvfølgelig ikke mere, slet ikke på Woody, der når man sætter sig i en pallestol, mere rammes af duften af træ og parfume fra de unge arbejdende folk. 

Denne gang var det dog ikke kun stilheden der ramte, men en nedlukning, der havde varet længe. Lukkede man øjnene for et øjeblik, summede det dog stadig af musik og man skulle ikke stå længe, før man blev ført tilbage til stemningen og følelsen af en sommeraften i byen.

At genåbne, er noget Nich Bagger snart har prøvet et par gange, – og inden spørgsmålet overhovedet bliver stillet, svarer Nich allerede som et autosvar på telefonen, “11 uger… har jeg haft åbent”. 

For blot lidt over et år siden købte den unge iværksætter, Nich Bagger, nemlig Woody oppe i skovsøgade, efter han havde været 5 år i nattelivet. Det første år som barejer har dog været noget, der har fået selv dem med størst erfaring, til at blive bekymret for fremtiden.

Det er svært at sige hvad jeg havde gjort, hvis jeg vidste hvor vi skulle stå i dag. Men ingen havde jo troet det her ville ske. Nu vil jeg bare fokusere på fremtiden og at vi får gæsterne tilbage – det har jeg virkelig savnet

Til spørgsmålet om, hvorfor han vælger at genåbne netop nu og om de fortsætter åbningen efter EM, lyder det prompte:
Det er nu eller aldrig…!

Klar til EM-Fest
Der går ikke lang tid fra du træder ind på et feststemt Woody i EM-udgave, til du sendes tilbage til Re-Sepp-Ten og nynner “Vi er røde vi er hvide”, nok mest afspejlet af Nich der med hans store smil pakker Merchandise ud – Bøllehatte, solbriller, isspande til sommervarmen, små bolde og selvfølgelig massere af vare der skal på hylderne.
Der er virkelig travlt i denne genåbning, vi har jo ikke bare holdt lukket et par dage, men alt er jo næsten på vej, på ny. Samtidig skal der også lige pyntes op – så vi kan skabe Slagelses bedste EM stemning” puster Nich mens han retter til langs baren med en dannebrogsbøllehat i hånden, han næsten nægter at lægge fra sig.

Kritikken om høje lønninger til podere, der gør det svært at få medarbejdere har Nich ikke tænkt de store tanker om; “Altså… Jeg har ikke haft problemer, mit personale stod klar, det har de altid gjort, de er helt fantastiske, vi er et hold når vi er her” siger Nich, der glæder sig til at have dem tilbage bag baren.

Nich Bagger melder om klar til EM-Fest på Woody

Sådan holder woody åbent
Woody holder åben hver Fredag og Lørdag, samt til alle Danmarks kampe, hvor de åbner 1 time før kampstart.

Der forventes stor interesse for EM-festerne på woody, så skal du sikre dig plads til kampene, er anbefalingen klar: “Book et bord i god tid, det nok det eneste jeg kan sige”.

Hvem vinder EM?
Selvfølgelig ingen EM-fest, uden en vinder og den måtte vi lige høre Nich om:

Altså Danmark….. De når til semifinalen, det tror jeg. Det bliver spændende at følge holdet”.

Der bliver trukket lidt på tiden, blikket flakker mod kampprogrammet der ligger klar i baren og pludselig sender Nich et stort karakteristisk smil afsted med sætningen “Italien vinder EM…!!

Om Danmark når semifinalen og om Italien vinder EM, det vil tiden vise, måske nede på Woody, hvor Nich og hans team er klar til at byde byen velkommen til EM-fest

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også