2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Byrådsmedlem spærret ufrivilligt inde

Medlem af byrådet Ebbe Ahlgren blev ufrivilligt låst inde, mandag, ved fæstningen i Korsør.

På et offentligt toilet ved Fæstningen, havde Ahlgren sat retningen mod døren hvor han tog fat i håndtaget, men ikke alt var som det plejede.
Kilen som låser toilettet indefra, havde nemlig sat sig fast, oplyser Ebbe Jens Ahlgren tirsdag på sin Facebook.

Ebbe Ahlgren var med ét, sat i det der nok er de flestes marridt – at være låst inde. Der var kun en ting at gøre – ringe efter hjælp – Men det var heller ikke lige til….

Kunne ikke få ham ud
Ingen ulykke kommer sjældent alene, for vedkommende der var taget ud for at hjælpe med at få døren åben, kunne ikke få den op og forlod derfor stedet igen. Ebbe Ahlgren forklarer nemlig, at det nummer som stod oplyst indvendigt på toilettet, ikke var til megen nytte – og derfor var gode råd dyre.

Ebbe Ahlgren besluttede sig derfor at kontakte kommunen: “Efter at have konstateret, at jeg var efterladt tilbage på toilettet så ringede jeg til ejendomsservice i Slagelse” skriver Ebbe Ahlgren nemlig videre om sin oplevelse mandag i Korsør, en opdatering som allerede har fået mange kommentarer med på vejen.

Tyve minutter efter han tog kontakt til kommunen kom der nemlig en medarbejder fra Slagelse Kommune, byrådsmedlemmet til undsætning.

Medarbejderen fra Slagelse Kommune fik ved hans ankomst skilt låsen ad, så Ebbe Ahlgren atter kunne indånde frisk luft igen.

Tak til jer, der hjalp mig ud i friheden igen” afslutter Ebbe Ahlgren blandt andet sin opdatering.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også