torsdag, 22. februar, 2024

Byrådet: V-Profil forlader partiet

Med 3. flest personlige stemmer i Venstre – og 5. flest personlige stemmer i hele Kommunen, var han lidt af en stemmesluger, for det parti, der nu er fortid for det tidligere V-medlem.

Knap var hans 1.304 personlige stemmer blevet optalt i Antvorskov Hallen, før den 27-årige Christopher Trung nu vælger at forlade partiet.

Christopher gjorde sig under valgkampen ekstraordinær synlig, med alt fra ballondyr, til podcast, samtaler med borgere, store facebook-kampagner og frivilligt arbejde.

Han blev for første gang valgt ind i byrådet i 2017, hvor han sprang V-listen. For trods han stod nummer 19 på Venstres liste, fik han nemlig 5. flest personlige V-stemmer i 2017 og satte sig dermed solidt på et af Venstres sæder i salen.

Men selvom Christopher fik mange stemmer og gjorde sig yderst bemærket de efterfølgende 4 år, var det altså ikke nok til at få opbakning af baglandet på opstillingsmødet, der altså ikke mente at han hørte til i toppen.

På Venstres opstillingsmøde, måtte Trung nemlig se sig slået af flere nye kandidater og måtte igen ned som nummer 15 på Venstres liste. 

Det var dog ikke noget problem for Christopher, der med sine 1.304 personlige stemmer, kun så sig slået af Knud Vincents og Stén Knuth.

Men nu er venstre fortid for Christopher Trung, der samtidig med sin udmeldelse af Venstre, indtræder i de Konservatives byrådsgruppe.

Mest læste

Populært