torsdag, 22. februar, 2024

John og Knud har stemt: Sådan er deres fornemmelse

Se videoen i bunden af artiklen.

Klokken 10 stemte Borgmesterkandidat for Venstre, Knud Vincents, på Kirkeskovsskolen ved Rude.

Der var ingen tvivl, om at der var tale om et lille lokalt valgsted, hvor alle hilste på hinanden – og ikke mindst Knud, som vælgerne på sin vej ønskede et godt valg.

Det har været en rigtig god valgkamp og en god tone i lang de fleste debatter.” Fortalte Knud efter sin stemmeafgivelse. 

Jeg har en rigtig god mavefornemmelse” sagde Knud til dagens forventninger. “Vi har 30 kandidater, vi har i alle aldresgrupper, vi har mænd, vi har kvinder – vi har hele spektret  vi har fornyelse  og vi har erfarne politikere. Vi har givet muligheden til vælgerne, så jeg er meget meget optimistisk “ fortalte han.

Et par timer senere, nemlig 12.30 var det Borgmester John Dyrbys tur, til at gå en tur i stemmeboksen.

John stemte på Broskolen i Korsør, ledsaget af sin kone, hvor blandt andet TV2 også var mødt op.

Der er ingen tvivl om at John er fra Korsør og kender de fleste. “Hvad laver du her!” Blev der brølet da John trådte ind af døren, fra en af de mange vælgere, som brød ud i en mild latter.

Det har været en lang valgkamp og til tider også en hård tone, der har været mindre gode oplevelser og gode oplevelser – Men heldigvis i følge John, flest af de gode: “ Tonen har til sidst været lidt hård i det og måske mere end bare hård i det, det har ikke været glædeligt for valgkampen.” Fortalte John Dyrby Pausen, der trods alt har en god fornemmelse, selvom han ikke helt tør spå på aftens resultat: “Den her gang er der mange usikkerhedsmomenter – også flere end for 4 år siden.”. Det bliver en spændende aften, men der skal en det til at det slår valget i 2017: “ Det kan næsten ikke lade sig gøre at det bliver mere spændende. “ afsluttede John på spørgsmålet, der håber at vælgerne i dag går til stemmeboksen.

Valgstederne har åben frem til klokken 20.00.

Mest læste

Populært