2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Kultur- og Fritidsudvalget takker for godt samarbejde

Året nærmer sig sin afslutning, og i år betyder det også en afslutning for det nuværende Kultur- og Fritidsudvalgs periode.

Derfor har et samlet Kultur- og Fritidsudvalg takket borgerne, foreningerne, samarbejdspartnere, medarbejdere m.fl. for gode drøftelser, spændende samarbejdsprojekter og ikke mindst vigtige beslutninger, som er truffet i fællesskab gennem de sidste fire år.

Når kalenderen skriver 2022 bliver det både med nye og nuværende medlemmer i Kultur- og Fritidsudvalget. I løbet af 2018-2021 er der sket meget ikke mindst på Kultur- og Fritidsområdet, hvor bl.a. en ny kulturstrategi er blevet vedtaget, Slagelse Kommune er blevet del af en egnsteateraftale, talentarbejdet omkring Slagelse Talent og Elite er udvidet med yderligere to ungdomsuddannelser, TeamDanmark-aftalen om elitekommune er blevet genforhandlet, to idrætsskoler er blevet certificeret og en skatepark og kunstgræsbaner er blevet etableret.

Samarbejde sikrer udvikling
Der er sket rigtig meget gennem de sidste fire år. Det skyldes ikke mindst, at vi har nogle rigtig dygtige foreninger og ildsjæle, som er med til at udvikle nye og nuværende tilbud, så Slagelse Kommune fortsat kan have et rigt og mangfoldigt kultur- og fritidsliv. Derfor vil vi som et samlet udvalg gerne takke alle borgerne, foreninger, samarbejdspartnere, medarbejdere og ildsjæle, som har været med til at sikre, at Slagelse Kommune udvikler tilbud og aktiviteter som følger tidens tendenser, så vi både rykker os selv og vores kultur- og fritidsliv “, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen. (A)

Fortsat være ambitiøse og turde afprøve nyt
Vi glæder os til at fortsætte udviklingen af kultur- og fritidsområdet i det nye udvalg. Det er vigtigt, at vi sammen skaber de bedste betingelser for bevægelse samt kultur- og fritidsoplevelser. Vi skal fortsætte med at være ambitiøse og hele tiden være i udvikling og have fingeren på pulsen, så vi også tør afprøve nye ting. Det har vi gjort de sidste fire år i tæt samarbejde og dialog med både hinanden, og alle som på den ene eller anden måde er involveret i kultur- og fritidslivet. Tak for samarbejdet og god jul og godt nytår til hele Kultur- og Fritidslivet fra et samlet Kultur- og Fritidsvalg “, siger næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget Britta Huntley. (A)

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også