2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Villum klar til en tørn mere: Liberal Alliance offentliggør kandidater

Liberal Alliance i Slagelse kommune har afholdt opstillingsmøde og offentliggør nu den længe ventede liste over de kommende KV21 kandidater.

I juni valgte Liberal Alliance den 27 årige Marcus Techow Danielsson som spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Partiet har nu afholdt opstillingsmøde på Vilcon Hotel & Konferencegaard og valgt yderligere 8 kandidater til listen, så den nu tæller 9 kandidater.

Hos Lokalformanden i Slagelse, Jonas Nielsen, er der tilfredshed at spore:

“Jeg er tilfreds med bredden i vores kandidatfelt. Der mærkes stor gejst i partiet i øjeblikket, det går godt på landsplan med Alex Vanopslagh i spidsen, og det smitter også af her i Slagelse.” lyder det.

Udover nye kandidater på listen, melder partiet også om medlemstilstrømning til partiet i disse uger: ”Der er virkelig mange nye medlemmer i partiet for tiden, og generelt stor interesse for det vi går og laver og hvad vi vil med kommunen. Det er dejligt at mærke interessen, og det giver én ekstra blod på tanden til valgkampen.

Ifølge Liberal Alliance er man gennem den seneste valgperiode særligt stolte af ordningen med fribusser, som er gratis busser i landdistrikterne i kommunen – men der er også ting som de ønsker at gøre bedre:
Vi skal fortsætte med at sikre decentraliseringen, og vi skal være en endnu bedre kommune at drive virksomhed i. Vi har da helt klart som ambition at klatre op i tabellen i DI’s undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, da det er vigtigt for vores fremtidige velfærd at have stærke virksomheder i området.” fortæller spidskandidat for Liberal Alliance Marcus Danielsson.

Villum Christensen, der i dag repræsenterer partiet i byrådet, er Liberal Alliancens spidskandidat til regionsrådsvalget, men stiller fortsat op ved Kommunalvalget.

Liberal Alliances liste i Slagelse, ser således ud:

  1. Marcus Techow Danielsson
  2. Villum Christensen
  3. Jonas Petersen
  4. Sandra Elisabeth Skalvig
  5. Davud Avci
  6. Mia Danielsson
  7. Christoffer Munk
  8. Pierre deShasta
  9. Jonas Nielsen

Foto: Liberal Alliance Slagelse

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også