2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Lander nyt job: Det kan ikke afvises

I dag landede beskeden om, at tidligere Borgmester John Dyrby havde fået nyt job. Det sker efter mange års politisk arbejde, både som folketingsmedlem, byrådsmedlem og senest som Borgmester.

Læs også: Tidligere Borgmester lander nyt job

Den 22/2-22 starter John Dyrby nemlig som Direktør for Dansk e-Mobilitet under Dansk Energi.

Jeg glæder mig helt enormt til at være med til at sætte endnu mere gang i den grønne omstilling på transportområdet” fortæller John da vi fanger ham på telefonen, hvor han med et smil i stemmen tilføjer “Ja… Det var faktisk først for et par timer siden, at jeg tænkte på det var 22222“, da vi selv studser over datoen.

Vigtigt at trække vejret
John har indtil videre skrevet 10 år i Folketinget på hans CV og nu på 15. år i byrådet, så hvad skulle næste skridt være?

” Det svært at gøre op, hvad der indtil videre har været mest interessant ” lyder det fra John, på spørgsmålet om byrådet kontra Folketinget og forsætter: ” Jeg elsker at fordybe mig, det kunne jeg i folketinget på mine ordførerposter. Som Borgmester, var der mange ting at have øje på hele tiden, men det lokale nærvær var ubeskriveligt, det er virkelig givende i arbejdet i Byrådet og som Borgmester.

Men nu skulle der efter 4 år som Borgmester, findes noget nyt – og det skulle ikke være forhastet fortæller den tidligere Borgmester John Dyrby: ” Det var selvfølgelig vigtigt for mig at trække vejret, men på den anden side skal man heller ikke sidde på hænderne – man skal jo ikke lade der gå for lang tid” siger John, der egentlig endte et andet sted, end hans tanker måske først havde været: “Jeg havde fra starten fokus på grøn omstilling, eller socialområdet – Det er områder der har fyldt meget for mig og noget jeg gerne ville arbejde videre med.” uddyber John, om det at stoppe som Borgmester, for så pludselig at stå ved skillevej i sit liv.

Er den politiske vej slut?
Min kommende arbejdsgiver ser gerne at man engagerer sig lokalt, så det er ikke en udfordring. Men det er klart, at mit fokus kommer til at være i Dansk e-Mobilitet” fortæller John, da spørgsmålet helt naturligt falder på…. Hvad med det politiske?

Hvad den nye stilling kommer til at betyde for Johns lokale virke, kan han ikke helt komme ind på endnu “Det er klart, at det er noget jeg selvfølgelig skal drøfte med min gruppe først” fortæller John, der dog gerne fortæller at han ikke kommer til at forlade byrådet nu og her: “Jeg bliver selvfølgelig, det skylder jeg også vælgerne.

Af naturlige årsager kan John ikke uddybe hans politiske fremtid, da det først skal drøftes med gruppen, men han åbner dog afslutningsvis op, på spørgsmålet om hvorvidt han er Borgmesterkandidat i 2025 med ordene: “Det kan ikke afvises, at jeg ikke er borgmesterkandidat næste gang – men det er ikke afgjort.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også