2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Lokal byrådskandidat er “Ungt talent”

I Altinget har den tidligere minister Simon Emil Ammitzbøll-Bille givet 15 bud på unge kandidater med gode chancer for at blive valgt – og endda måske med en spændende politisk fremtid foran sig. En af dem er opstillet her i Slagelse. Det er nemlig den lokale byrådskandidat Nikolaj Bjørk Christensen fra Venstre. Vi har tidligere skrevet om hvordan Nikolaj Bjørk Christensen deltog og høstede flere stemmer ved det netop afholdte skolevalg – & Hans kampagne til byrådet har også været værd at bemærke, selv den tidligere minister har nu et par ord om ham.

Altingets kommentar skriver Simon Emil Ammitzbøll-Bille blandt andet: ” Den tidligere VU-næstformand, Nikolaj Bjørk Christensen, er nummer tre på listen i Slagelse. Flittig og afholdt. Meget skal gå galt, hvis han ikke skulle blive valgt.”

De ord gør indtryk på den unge og ydmyge kandidat: “Jeg er utroligt beæret og stolt over, at være en af dem Simon-Emil nævner som et ungt talent man skal holde øje med til valget, og særligt med de pæne ord, som han giver mig med på vejen.” udtaler Nikolaj Bjørk Christensen fog fortsætter ” Det giver i den grad blod på tanden og ekstra kampgejst til den sidste uge af valgkampen, så jeg kan sikre mig at jeg også får en plads i det kommende byråd.”

Det hele bliver afgjort d. 16 November & Du kan følge både valgdagen og den efterfølgende optælling af personlige stemmer, helt tæt, her på MitVestsjælland.

Foto: Privatfoto.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også