2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Så er valgkampen skudt igang…

Klokken 12, lød det store ’skud’, partier og deres kandidater stod klar ved byens mest prominente lygtepæle. Til vejrs steg deres plakater. Billeder som forbipasserende de kommende 3 uger, kommer til at skæve mod, når de færdes gennem byen.

Det er ikke hvilket som helst billede du kommer til at se – Kandidaterne har nemlig nøje udvalgt hvilket billede, der skal pryde byens gader de kommende uger; Sidder håret velplejet og er smilet perfekt? Så er det nok ikke helt tilfældigt. Valget er i gang og kampen om de 31 pladser er startet.

Men… Virker valgplakater?
Meningerne om hvorvidt valgplakater virker er delte, Vordingborg Kommune er endda gået så langt at de opfordrer partier og kandidater til at de ikke at hænge deres plakater op i centrum.

I Slagelse er der fortsat frit spil – og de næste mange timer, kan du nok spotte en bil eller 2, holde med havariblinket tændt – og en kandidat inden for nær radius på vej op i en lygtepælen.

Da vi troppede op på Rådhuspladsen 11.30, var der allerede godt gang i aktiviteterne. Kandidater fra næsten alle partier uddelte lygtepælene og stod allerede trofast klar flere steder.

Som tiden skred frem mod 12.00 og de vigtigste pæle var mandsopdækket, var det som om stemningen løsnede op og rundt gik kandidater og snakkede på tværs; uddelte røverhistorier og lette grin, til opvarmning på en foranstående lang dag.

De kandidater, som vi talte med, var ikke i tvivl – Valgplakater er vigtige.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også