2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Stopper efter 12 år i byrådet

Efter 12 år i byrådet, takker en erfaren V-politiker nu af.
Da venstre for få dage siden kunne offentliggøre sin nye kandidatliste, var den ellers velkende V-politiker Helle Jacobsen ikke at finde.
Den opmærksomme vil nok se, at jeg ikke er på listen denne gang ” skrev Helle Jacobsen på Facebook efter offentliggørelsen af de nye kandidater, som hun ønskede et stort tillykke.

Helle Jacobsen har efter 12 år i byrådet, nu valgt at skulle fokusere mere på sit nye job, samt fordybe sig i sit bestyrelses arbejde. ” Og så tror jeg, at min familie og venner gerne vil se lidt til mig – jeg vil i hvert fald gerne se mere til dem ” Skriver Helle, der i opslaget fortæller at hun er rigtig glad for sit job som leder af UU og ungeindsatsen.

Ikke et endegyldigt farvel
At Helle Jacobsen ikke er på Venstres liste ved det kommende valg, er ikke nødvendigvis lig med et farvel til politik. Helle er stadig en del af Venstres bestyrelse og som hun skriver ” måske kan jeg ikke holde mig væk til næste valg

Venstre, Knud og de 27 kandidater har fortsat Helles opbakning og til Knud lyder ordene: ” Knud Vincents, det er en sand fornøjelse af se dig træde i karakter som borgmesterkandidat. Det gør mig tryg ved fremtiden i Slagelse Kommune, at vi har en så kompetent, lyttende og ansvarlig borgmesterkandidat. Tusind tak for et usædvanligt godt samarbejde gennem alle 12 år. Du – og holdet – har fortsat 100 % opbakning fra mig.

Foto; Artikel: Evan Hemmingsen

Foto; Helle Jacobsen: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også