2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

250.000 kroner i Tour de France-pulje

Mens Magnus Cort vinder etaper i Vuelta a España og lokale Mads Pedersen spurter sig til sejre i blandt andet PostNord Danmark Rundt og Tour of Norway, så er forberedelserne til næste års Tour de France i fuld gang i Destination Sjælland.

Verdens største cykelløb kører gennem destinationen på 2. etape fra Roskilde til Nyborg den 2. juli, hvor Holbæk, Kalundborg og Slagelse kommuner – helt unikt får besøg af karavanen.

I Destination Sjælland er vi godt i gang med at forberede og hjælpe aktørerne, så de er klar og sammen med os får mest muligt ud af besøget. Både før, under og efter “, forklarer Jens Müller, der er direktør i Destination Sjælland.

Derfor har man blandt andet lavet en pulje på 250.000 kroner, som Destination Sjællands netværkspartnere kan søge del i, hvis de vil lave specielle tiltag i forbindelse med Tour de France.

Alex Pedersen fortæller

Forleden bød Destination Sjælland indenfor på Vilcon Hotel & Konferencegaard ved Slagelse, hvor man havde allieret sig med bureauet Bates VMLY&R.

Her blev tiden brugt på inspiration og oplæg om, hvordan man kan sørge for, at Tour de France lever både før og efter selve besøget og dermed sikrer flere turister til destinationen og gæster hos aktørerne.

Allerede på onsdag den 1. september går det løs igen med møde på Hotel Sidesporet i Holbæk, hvor Alex Pedersen, tidligere cykelrytter og nuværende direktør for Grand Départ Copenhagen, deltager.

Alex Pedersen vil gøre mødedeltagerne klogere på Tour de France-besøget, hvor han fortæller om selve løbet og de officielle aktiviteter, ligesom han vil fortælle om mulighederne for landart og lignende “, fortæller Jens Müller og fortsætter: ” Og så er Alex Pedersen selvfølgelig klar til at svare på opklarende og uddybende spørgsmål fra salen.

Viden bruges på workshop

Netop landart og citydressing er på programmet, når Destination Sjælland torsdag den 23. september byder indenfor til workshop hos To Øl i Svinninge.

Her skal udvikles ideer til, hvordan byer og områder langs etapens rute kan pyntes og gøres unikke, så de tiltrækker ekstra opmærksom undervejs.

Til at inspirere og sætte gang i tankerne får workshoppen besøg af Kasper Møgelvang fra bureauet Orange Elevator og Frank Hyldgaard, der var projektleder, da Giro d’Italia blev skudt i gang i Herning og Horsens i 2012.

Puljen på 250.000 kroner er netop lavet, så vores netværkspartnere kan søge støtte, hvis de vil lave landart eller andre specielle tiltag i forbindelse med Tour de France “, slutter Jens Müller.

Foto: A.S.O Alex Droadway – Desj.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også