2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

47-årig anholdt: Sigtet for 13 brande

I den seneste tid har Slagelse været præget af flere brande, hvoraf mange har menes påsatte.
Det har naturligt skabt utryghed hos flere borgere, mens politiet derfor også har styrket deres tilstedeværelse og synlighed i området.

Men nu er for mange af de borgere som har været udsatte, nu godt nyt.

Tirsdag eftermiddag besluttede Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, efter målrettet efterforskning, at anholde en 47-årig mand fra Slagelse og sigte ham for flere påsatte brande de seneste uger i, og omkring Slagelse.

Den 47-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør, i dag klokken 13, ved Retten i Næstved.

Han nægter sig skyldig.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag klokken 13 ved Retten i Næstved. Af hensyn til den fortsatte efterforskning begærer anklagemyndigheden lukkede døre.

Stadig stor synlighed
Der venter stadig et stort efterforskningsarbejde i den kommende tid og beboerne vil også se, at politiet prioriterer at være ekstra synlige i området, det oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, i en netop udsendt meddelelse.

Brandstiftelse skaber utryghed blandt beboere i lokalområdet og i særdeleshed når der er tale om flere påsatte brande over en kortere periode. Derfor har vi prioriteret en målrettet efterforskningsindsats omkring disse brande og vi er foreløbig tilfredse med gårsdagens anholdelse, siger vicepolitiinspektør Casper Andersen.

Anklager Mariam Khalil oplyser til TV2Øst at den 47-årige mand, er fra lokalområdet og er sigtet i 13 forhold.

Politiet oplyser videre at den 47-årige mand sigtes efter straffelovens § 181 om forsætslig brandstiftelse og at han nægter sig skyldig.

Han nægter sig skyldig.

Den 47-årige mand vil blive fremsat i grundlovsforhør ved Retten i Næstved.

Opdateres….

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også