2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Dyrenes dag sparker Festugen igang!

I løbet af kort tid, blev Anlægget i Slagelse forvandlet til en mini-udgave af Roskilde Dyrskue & I løbet af dagen kan op mod 10.000 gæster kigge forbi.

Slagelse Festuge er nu sparket officielt i gang – og traditionen tro, byder søndagen på Dyrenes dag i anlægget.

Klokken 10 åbnede Borgmester Knud Vincent og Festuge-formand Jens Vadmand dagen.

“I dag og hele næste uge, vil HELE byen summe!.” Lød åbningen fra Knud, der forsatte med en tak til de mange frivillige: “Vi er gode til mange ting sammen, her i Slagelse – & noget af det, er fællesskabet. – Festugen kan kun lade sig gøre, fordi vi har fællesskabet og så mange fantastiske frivillige. Tak til alle de frivillige – som yder en kæmpe indsats.” Lød det efterfulgt af en klapsalve fra de mange fremmødte.

Borgmester Knud Vincents, blev afløst af Jens Vadmand som var klar med de berømte ord “Velkommen til FESTUGEN 2022”, efter at have fortalt vidt og bredt om de mere end 40 koncerter- og events, som nu endelig tilbage efter 2 anderledes år.

Festen er tilbage – tilbage på vores gode gamle plads her i anlægget og på Nytorv i Slagelse.” Lød det fra Vadmand.

Dyrenes dag løber frem til klokken 16, hvor dagen blandt andet byder på Jagthornsblæsning, kæpheste konkurrence, Kaninhop, Hestevognskørsel, Hundeopvisning, ansigtsmaling…… og meget meget mere!

Du kan se de fulde program her

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også