2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Godt nyt for elbilejere i Slagelse Kommune

Snart får Slagelse Kommune flere ladestandere til de borgere, der kører elbil og til dem, der overvejer at få en. Ladeoperatøren Clever har vundet kommunens udbud om opsætning af ladestandere og allerede senere på året tages første spadestik til over 100 ladepunkter.

Der er gode ladenyheder til elbilister i og omkring Slagelse Kommune og til dem, der lægger vejen forbi. Inden længe går ladeoperatøren Clever i gang med at opsætte ladestandere fordelt i hele kommunen, og de vil alle være offentligt tilgængelige. Clever har vundet udbuddet, som dermed giver dem lov til at opstille ladestanderne mod betaling af en afgift.

Støtter op om den grønne omstilling
Forud for udbuddet har borgerne i kommunen haft mulighed for at komme med forslag til, hvor ladepunkterne skal stå, og det kom der rigtig mange gode input til.

Andelen af el-biler er på landsplan stigende, og vi vil gerne være med til at gå foran og støtte op om den grønne omstilling af transportsektoren og sikre optimale forhold for elbilejere, når der skal oplades. Vi ser meget frem til samarbejdet med Clever, og vi er glade for de mange gode input, som borgerne har givet til, hvor ladestandere skal placeres “, siger borgmester Knud Vincents (V).

Gøre hverdagen nemmere for elbilejere
I første omgang skal der opstilles omkring 70 ladestandere, dog med mulighed for opskalering til endnu flere, fortæller Mathias Langkilde Sukstorf, der er er en del af det hold, der står for at udrulle ladeinfrastrukturen hos Clever:

I Clever arbejder vi hver dag på at binde Danmark og hverdagen sammen til gavn for elbilisterne. Uanset hvor du bor i landet, så skal det være nemt at få strøm på elbilen, og derfor sætter vi stor pris på, at vi sammen med Slagelse Kommune kan gøre hverdagen nemmere for de borgere, som har en elbil eller for dem, der overvejer at få en.

De mange ladepunkter vil blive fordelt på flere end 50 lokationer over hele kommunen, og de vil som udgangspunkt kunne lade med en effekt på op til 22 kW, men der kan være steder, hvor effekten bliver højere.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også