2.5 C
Slagelse
torsdag, 23. maj, 2024

Godt Nytår – Hvis du kunne se det!

Så er 2022 skudt ind!
Der venter altid spænding om vejret op til nytårsaften. I år blev det hverken regn eller vind som drillede, men nemlig den dis og tåge, som havde lagt sig tungt over dele af landet.

I perioder kiggede flere også på temperaturen; blev der målt over 10 grader, ville det nemlig sætte ny rekord og blive den varmeste i historien. I Slagelse lå temperaturen omkring midnat dog omkring 7,5 grad.

Vejret var et samtaleemne for mange, for da klokken slog 00.00, udgjorde en stor blanding af røg fra krudt og en tung tåge, så kort en sigtbarhed – at det til tider var svært at se de ellers mange forbipasserende.

Speciel stemning
I Slagelse midtby var der en god, men anderledes stemning. Flere var draget mod midtbyen, hvor store mængder krudt blev skudt mod himlen, men alligevel var ikke alt som det plejede.
De nedlukkede diskoteker og barer, som normalt lader bassen pumpe og øllet flyde, stod nemlig tilbage med mørke vinduer og nedlukkede gitre.
Derfor stod mange på gaderne med hver sin lille nytårsfejring, med hvad de ellers havde kunne medbringe fra lejlighederne.

Bål blev slukket i rundkørsel
På twitter ønskede Politikredsen også “Godt Nytår“, med meldingen om at ekstra mange patruljer var på gaden – og de gerne stoppede op for en snak.
De mange patruljer var især synlige i midtbyen, hvor flere patruljer jævnligt kiggede forbi.
Da klokken var halv fem, var der stadig god stemning hos Vagtchefen, der udsendte en besked om at rådet siden 70’erne “Gå aldrig tilbage til en fuser” både galdt som rettesnor i parforhold, men også til de anmeldelser om uafskudt fyrværkeri som tikkede ind.

Et bål af affyrede batterier og papkasser samlede mange mennesker, ved rundkørslen i Bredegade.
Hvad der ellers startede som enkelte batterier der stod og brændte, fik flere til at stable på, hvilket udviklede sig til lidt for store flammer – Som brændvæsenet måtte en tur forbi, inden det forvoldte skade.
Mens brandvæsenet sikkert fik slukket det store bål i gaden, holdt politiet nøje øje med sikkerheden og den trafik der måtte vente med at passere, til det igen var sikkert for flammerne.

22 – it is!
Nu er det nye år skudt ind. Mange oplevelser venter på Vestsjælland i det nye år, hvis altså restriktionerne tillader det.
Mest af alt, er vi nok mange der blot håber på, at 2022 bliver året, hvor vi kan vinkel farvel til nedlukning og vende tilbage til den hverdag vi kender.

Her fra MitVestsjælland glæder vi os utrolig meget til det nye år, hvor meget nyt og spændende venter.
Før vi kan fortælle mere om det, ønsker vi dog først her fra:

Et Rigtig Godt Nytår!

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også