2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Høj promille, ulykke og beslaglagt bil.

En patrulje standsede kort efter klokken 01 i nat en personbil på Kalundborgvej i Gørlev Sj. med henblik på rutinemæssig kontrol.

Bag rettet sad en 32-årig mand fra Polen, som var her for at arbejde. Føren af bilen var dog kraftigt påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest også kunne bevidne. Den polske mand blev derfor anholdt, for nærmere undersøgelse og en blodprøve.

Ved nærmere kontrol af den dansk registrerede bil, som den 32-årige polske mand var fører af, viste det sig, at bilen var afmeldt i Motorregisteret og derfor ikke måtte bruges på offentlig vej. Desuden kunne politiet konstatere, at den mørke personbil havde nogle friske skader på det venstre sidespejl, som politiet indledningsvist ikke kunne finde årsagen til.” oplyser politiet videre i døgnrapporten.

Da førerens promille var så høj, at bilen muligvis skulle beslaglægges grundet vandvidskørsel, oplyste føren, at han havde lånt bilen af en bekendt – han kunne bare ikke huske hvem.

Den seneste ejer af bilen kunne dog oplyse, at bilen var blevet solgt for et par måneder siden, men da bilen aldrig blev omregistreret, blev den afmeldt motorregistret.

Ikke nok med det
Ikke mange minutter senere, modtog politiet en anmeldelse, fra en 57-årig kvinde, som kunne oplyse at hun havde været i et uheld på Reersøvej, hvor hun havde forsøgt at undgå at støde frontalt sammen med en modkørende, sol ikke var stoppet, men blot var forsat. Den modkørende var i følge kvinden, nærmest kørt i den modsatte side af vejen, hvorfor de 2 sidespejle havde ramt hinanden.

Politiet formoder ud fra skaderne på den beslaglagte bil, at den 32-årige polske mand kan mistænkes for at være modparten og flugtbilisten efter sammenstødet med den 57-åriges kvindes bil. Den mistænkte vil senere blive forsøgt afhørt til sagen, når han er blevet ædru, og politiet kan have en tolk til stede under afhøringen af ham.

/ Arkivfoto

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også