2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Hvor mangler der ladestandere i Slagelse Kommune?

Slagelse Kommune indsamler input til placering af ladestandere til el- og hybridbiler; standerne skal være tilgængelige for offentligheden. Alle input er velkomne, dog kan kommunen eksempelvis ikke etablere ladestandere på private parkeringspladser, oplyser de.

Hvor synes du, der mangler en ladestander?
Hvis du bor eller arbejder i kommunen – eller på anden vis har tilknytning til kommunen – opfordres du til at dele dit input med Slagelse Kommune.

Det er genske nemt, at komme med input. På Slagelse Kommunes side om høringer er der til og med mandag 4. april 2022 et link til en formular, hvor du blot skriver navn, forslag og trykker send:

Gå til www.slagelse.dk/hoering & Vælg “Hvor mangler der ladestandere i Slagelse Kommune?
På siden kan du også se et kort over, hvor der allerede er ladestandere i Slagelse Kommune.

Formålet
Formålet med undersøgelsen er at få kendskab til, hvor kommunens borgere og pendlere efterspørger offentligt tilgængelige ladestandere.

Undersøgelsen er en del af en større kortlægning af behovet for ladeinfrastruktur. Resultatet af undersøgelsen er med til at danne grundlag for kommunens arbejde med at udvikle en ladestanderstrategi, som skal være en køreplan for Slagelse Kommunes fremadrettede arbejde med ladestandere.

I perioden 2022-2024 etablerer kommunen også ladestandere ved nogle af de kommunale bygninger.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også