2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Iværksætterkursus: Har du en iværksætter i maven?

Har du en iværksætter i maven?
Over 8 tirsdage, afholder Slagelse Erhvervscenter og Sorø Erhverv nu iværksætterkursus – med start allerede d. 13 april!

Går du og drømmer om at blive iværksætter, kan du nu få en god start – og hjælp på vejen, med et netværk af ligesindede og et indblik i de emner du møder som iværksætter; lige fra forretningsplaner til budget, salg og markedsføring. Kurset henvender sig til dem, som går med overvejelserne, eller til dem der så småt er igang.

Kurset vil blive afholdt på Slagelse Erhvervscenter, som ligger på Sdr. Stationsvej og foregår over 8 tirsdage fra 18.30 til 21.30.

Flere lokale navne hjælper dig på vej
Helt praktisk, handler første modul d. 13 april om din forretningsidé. Her vil Bolette fra Slagelse Erhvervscenter og Laila fra Sorø Erhverv, guide dig gennem emner som forretningsplan, kunden, konkurrenterne og ikke mindst: Dig selv, familien og vennerne.

I løbet af de 8 tirsdage, vil du møde flere lokale navne, som hjælper dig godt på vej, i livet som iværksætter.
Jørn C. Nielsen, der er kendt som blandt andet underviser og et stort aktiv i idrætslivet, går blandt andet i dybden med at få dine tanker og idéer implementeret i dagligdagen, mens Lars Møller fra Resultpartner, gør dig klogere på hvordan du bliver den gode sælger.

På iværksætterkurset kommer du blandt andet også til at stifte bekendtskab med Carsten Kümler fra Mezzoforte, Christian Buchwald fra Beierholm, Brian Pedersen fra Advokatgården, Martin Aaby fra Nordea og mange flere.

Du kan læse mere eller tilmelde dig iværksætterkurset her

 

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også