2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Kom med til Børnetouren!

Vi har sagt det før – og nu siger vi det igen…. – Nu varer det ikke længe før verdens største cykelløb kommer til Danmark og ikke mindst Slagelse Kommune den 2. juli!

Alle børn og unge i alderen 3-15 år kan også sætte sig i sadlen og prøve kræfter med et cykelløb i verdensklasse, når BørneTouren den 8. maj afholdes i Korsør, det oplyser Slagelse Kommune.

BørneTour er et begyndercykelløb klædt i de gule Tour de France-farver.
Alle kan være med, og der er start og mål i Den Gamle Færgehavn, Halsskov Havn 10 i Korsør. BørneTour arrangeres af den lokale cykelklub Slagelse Cykle Ring, Danmarks Cykle Union, Dalmose Street sport, Grand Départ Copenhagen Denmark, ASO og Slagelse Kommune.

Både for korte og lidt længere ben
BørneTouren køres over hele landet og er med til at varme op til den danske Tour-start. 8. maj kl. 10.00-12.45 kommer BørneTouren til Korsør. Cykelløbet er delt ind i aldersgrupper og både de korte og lidt længere ben skal prøve kræfter med en 0,6 km rute, som køres et bestemt antal gange afhængigt af aldersgruppen. Børnene kan køre på løbecykel eller almindelig cykel og forældre må gerne løbe med på turen. Der vil også være mulighed for at se og prøve udvalgte cykelmodeller fra Frog Bikes på dagen.

Sjov og spændende dag på de tohjulede
I Slagelse Kommune ser man frem til at BørneTouren endnu en gang kommer til kommunen.
Vi er rigtig glade for, at vi endnu en gang har muligheden for at give børn og unge en sjov og spændende dag på de tohjulede. Vi havde også fornøjelsen af at have BørneTouren i Slagelse i efteråret, og nu får endnu flere mulighed for at prøve kræfter med cykelsporten. Børnetouren handler ikke om at cykle hurtigt eller komme først, men om at have en sjov dag, hvor alle får medaljer til sidst. Børnetouren er blot en af de mange aktiviteter vi har, mens vi tæller ned til at byde verdens største cykelløb velkommen til vores område “, siger borgmester Knud Vincents (V), som kommer og sætter Børnetouren i gang.

Alle kan være med
Børnetouren er en god mulighed for, at selv de helt yngste fra 3 år og opefter kan prøve at være med til et cykelløb. Der var store smil hos alle små og større ryttere som var med til Børnetouren i efteråret, så vi håber rigtig mange også vil komme og prøve kræfter med ruten i Korsør. Alle kan cykle med uanset, hvilken cykel man har “, siger formand for Slagelse Cykelring Mikael Jørgensen.

Der er 200 pladser, og tilmeldingen er på børnetour.dk, hvor også programmet for dagen kan ses. Alle får en guldmedalje og en lækker goodiebag.

Foto: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også