Annonce:
-0.3 C
Slagelse
torsdag, november 30, 2023

Kommune med info om vaccinationer

Tip os døgnet rundt på:
Messenger (Besked)  Ring 42 74 42 74

 

Annonce:
Annonce:

Slagelse Kommune har de seneste dage, modtaget en del spørgsmål om, hvad der sker med vaccination, og hvordan borgere sikrer sig, at de kan blive vaccineret.

De har derfor nu samlet en række generelle informationer på deres hjemmesiden.

Indtil videre er meldingen fra Slagelse kommune klar “I skal ikke selv gøre noget, med mindre I modtager brev herom fra myndighederne” lyder det fra kommunen på deres hjemmeside.

Slagelse Kommune informere endvidere om at næsten alle borgere på de 11 plejecentre i kommunen, som har ønsket det, er blevet vaccineret. De som fortsat mangler vaccination, er de beboere som var smittet med corona, disse vaccineres først på et senere tidspunkt.

Det er ikke os der vaccinerer
Slagelse Kommune oplyser på deres hjemmeside, at det ikke er dem som kommune, der vaccinerer, men at det sker via SSI på regionale vaccinationscentre. Dog oplyses det at det sker i samarbejde med kommunen, som indsender lister over relevante borgere til SSI.

Slagelse Kommune kontakter i øjeblikket borgere over 65, som modtager både praktisk bistand og personlig pleje. Når kommunen kontakter borgerne, bliver de hørt, om de er interesserede i at modtage vaccine, samt om de selv kan transportere sig, eller om de alternativt skal have hjælp af kommunen til transporten.
Kommunen oplyser endvidere at man også kigger på hvorvidt borgeren er i en situation, hvor transport ikke er muligt, eller at det frarådes.

Til sidst oplyser Slagelse Kommune, at de følger myndighedernes udrulning af vaccinen og lige nu ikke kan sige yderligere i forhold til tidshorisonten for vacciner.

Foto: Slagelse.dk

Annonce:
Annonce:

Seneste

Læs også