2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Kunstgalleriet åbner i nye lokaler

Tirsdag d. 1. Februar var det ikke kun den generelle genåbning af Danmark, men også en genåbning af det historiske Kunstgalleri i Slagelse, som de sidste par dage, har haft fuld fart på at rykke i nye lokaler.

Allerede et par minutter i 11, havde de første 50-60 gæster taget deres entré i de store flotte lokaler på Gl. Torv, hvor der på grund af regnen var trukket inden døre til klip af den røde snor.

Stor drøm – & Tak!
“Det var en stor drøm da jeg overtog Kunstgalleriet, men at rykke i store nye lokaler og udvide, er en endnu større drøm” fortalte Johnny Persson som er ejer Kunstgalleriet, til de fremmødte.

Kunstgalleriet har siden sin oprindelse i 1973 ligget i Bredegade, men de sidste par dage har Johnny og en masse gode venner, haft rigeligt at se til. Kunstværker med store værdier har nemlig skulle transporteres de 90m ned af gaden, mens der har skulle males, bygges og gøres klar til åbningen.

Johnny overtog Kunstgalleriet 1. August 2018, den gang i Bredegade

“Jeg er rigtig glad for resultatet. Det har været hårdt og der skal selvfølgelig lyde en stor tak til alle der har hjulpet med” lød det fra Johnny før han tilføjede at de nye lokaler samtidig giver muligheder for flere udstillinger og arrangementer.

Borgmesteren klippede snoren
En af de fremmødte var Borgmester Knud Vicents, han skulle nemlig erklære Kunstgalleriet for åben og klippe den røde snor.

“Det er dejligt at være samlet – og især i dag, hvor det rigtigt er muligt” lagde Borgmesteren ud, inden han roste de store lokaler. “Nu starter en ny tid for kunsten i Slagelse, den har fået en helt central plads i byen” roste Knud, før han tog de fremmødte gennem en historisk fortælling om Gl. Torv, fra Rådhus, Politistation og Gabestok – Frem til nu, et stort nyt unikt Kunstgalleri.

Johnny er uddannet Jurist og tidligere medlem af Byrådet, her sammen med Borgmester Knud Vincents.
Det nye Galleri på Gl. Torv byder på Kunst i flere etager

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også