2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Landskamp Live fra Slagelse!

Landskamp med 700 km afstand
Det ene hold sidder lige nu på Harboe Arena i Slagelse, det andet – flere hundrede kilometer væk, nemlig i Polen.
De store vogne fra Danmarks Radio er rullet ind og DBU har efter flere dages træningslejer i byen, omdannet Harboe Arena Slagelse til røde farver, med “DANMARK” solidt plantet, på alle folk i staben.

Trods blæst og store byger af sne, nåede solen kort før klokken 15 at ramme de danske spillere, på vej ind i det corona-sikrede område.

Der var ellers lagt op til folkefest, i røde farver og eSport stemning summende i byen, men desværre har corona, som alle andre steder, medført et nu corona-lukket arrangement.

DR Sporten er på pletten
Med sort/gule mundbind påtrykt “DR Sporten”, rykkede det store tekniske set-up ind på Harboe Arena lørdag eftermiddag. Det er første gang man laver denne form for sending – og med livesending og interviews direkte fra Slagelse, stilles der om til studiet i DR hvor kommentatorerne Kasper Thrane og Jacob Nørmark sidder klar.

Ungt talent kigger med
Udover de seks landsholdsspillere er der også et helt nyt navn i truppen.

Anders Vejrgang fra RB Leipzig Gaming er på trods af sin unge alder på blot 15 år også med “på en kigger”.
Han er nemlig stadig for ung til at deltage på Landsholdet, men er med drengene for at mærke stemningen og suge en masse viden og erfaring til sig.

“…dansk FIFA vil også få meget ud af at have ham 100 procent klar, når han fylder 16 år. Og så er han jo en af verdens bedste, så det er god træning at træne med ham,” fortæller Landstræner Dennis Nordenbøl om det unge talent.

Da Anders Vejrgang endnu er for ung, slutter dagen i Slagelse af, med en showkamp, mellem det danske unge talent og Polens største FIFA Youtube-Stjerne PLKDAMIEN!

1… 2… 3… mange
Da mørket faldt på, tændte talent-lyset og Anders Vejrgang trådte frem på scenen.
Showoff kampen mellem unge Anders Vejrgang og stjernen PLKDAMIEN, var en kæmpe dansk fornøjelse.

Kampen endte: 6-3, med blandt andet 4 mål af Pione Sisto.
Stryger, Delaney, Schmeichel – ja alle de Danske spillere var at genkende på skærmen.

Måske er Anders Vejrgang uden tvivl et navn vi skal huske på – og her så vi ham så første gang sammen med landsholdsdrengene i Slagelse!

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også