2.5 C
Slagelse
torsdag, 23. maj, 2024

Lokale valgt ind i “danmark”

De fleste kender Sygeforsikring Danmark – Det ses også på medlemstallet.
Vestsjællands kredsen fik i 2021 3.056 nye medlemmer og er nu oppe på 104.638 – Mens Slagelse kommune har rundet 28.000 medlemmer.

Stigningen i tilskuddet i 2021 og medlemsantallet har nu rundet 2,6 mio. og forsikringsvirksomheden har sit bedste image i forsikringsverdenen, for 4. år i træk.
– Det var blot nogle af de budskaber, formand Jørn C. Nielsen, præsenterede på medlemsmødet som blev afholdt på Liselund i Slagelse.

På det årlige medlemsmøde på hos kursuscentret Liselund, i Slagelse, kunne formanden for lokalafdeling Sjælland-Lolland/Falster og Region Sjælland i Sygeforsikringen “danmark”, berette om et godt år for medlemmerne i foreningen.

I 2021 betalte ”danmark” endnu flere tilskud til medlemmerne, end året før – nemlig tæt på hele 3,4 mia. kr.

På medlemsmødet kunne dirigenten, advokat Lars Thurø Møller, konstatere at medlemstallet i Region Sjælland nu havde rundet 318.000.

Til Sygeforsikringen ”danmark”’s repræsentantskab blev følgende valgt: Camilla V. Kristensen, Slagelse, Mia Skaarup Jørgensen, Hyllested, og Jørn C. Nielsen, Slagelse.

Til suppleanter valgtes: Flemming Christensen, Holbæk, Jan Arrild Nielsen, Holbæk, Nicklas Larsen Frederiksen, Slagelse og Ove Sandholdt, Vemmelev.

Valget indbefattede også et corona-udskudt valg, i Holbæk-området, her blev følgende valgt til repræsentantskabet: Dan Bisp, Bjergsted, Eva Nielsen, Holbæk og Lise Birgitte Juhl Frost, Jyderup.

Med afsæt i drøftelserne på medlemsmødet, bliver de valgtes opgave at arbejde for en fortsat udvikling af ”danmark”. På medlemsmødet var der foruden valg også en kortere drøftelse af tilskudsformerne.

Lokalformanden oplyste videre, at det fortsat er tilskud til tandbehandling og medicin, som udgør den største andel af de samlede tilskud. Men også tilskud til briller, fysioterapi samt kiropraktik fylder en del.

Fortsat vækst i medlemstilgangen
Nettotilgangen i hele ”danmark” kom i 2021 op på over 50.000 medlemmer. I Vestsjællands kredsen er medlemstallet nu oppe på 104.638.

Medlemstallet pr. 31.12.2021 i kommunerne fordeler sig således:

Slagelse 28.631

Holbæk 27.162

Kalundborg 14.065

Ringsted 12.345

Odsherred 11.389

Sorø 11.076

Vestsjællands kredsen 104.638

Totalt i Region Sjælland udgør medlemsskaren 318.546.

Bedste image i den finansielle sektor
Sygeforsikringen ”danmark” er nu dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme i øvrigt for 4. år i træk. Det viser Finansimage 2021, der er en uafhængig analyse af landets 70 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

Udsigt til endnu et godt år
Den endelige opgørelse over udbetalinger af tilskud til medlemmerne i 2021 foreligger ikke endnu, men det forventes at være lidt over tidligere. Det vil sige i omegnen af 3,4 mia. kr.

Den endelige årsrapport, der skal til godkendelse i slutningen af april 2022, forventes også at vise, at medlemmerne i 2021 fik mere end 90 øre af hver betalt kontingentkrone retur fra ”danmark” i form af tilskud.

På billedet: fra højre Camilla V. Kristensen, Slagelse (rep.medlem), Jan Arild Nielsen, Holbæk (suppleant), Ove Sandholdt, Vemmelev (suppleant), Jørgen Damgaard (suppleant), Flemming Christensen, Holbæk (suppleant) og Jørn C. Nielsen, Slagelse (rep.medlem) Mia Skaarup Jørgensen, Hyllested (rep.medlem – mangler på billedet)

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også