2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Luksusbiograf på vej til Slagelse!

Panorama bliver til MovieHouse!
Igennem de sidste tre år har Michael Obel og hans kone Tatjana åbnet tre MovieHouse luksusbiografer i henholdsvis Hellerup, Hjørring og senest Ringsted, som alle er blevet kæmpe succeser.

…& og nu kan de afsløere, at der også kommer en MovieHouse biograf til Slagelse, hvor ejerne Tatjana og Michael Obel sammen med Biografdirektør Morten Stefansen og Biografchef Kristoffer Gade har besluttet at igangsætte en meget omfattende ombygning og modernisering af Panorama biografen for et to-cifret million beløb, der indbefatter ny indretning af alle fem sale, foyer og toiletforhold.

Første etape står klar allerede primo juli, hvor foyeren og en enkelt sal kan tages i brug. Biografen har åbent under hele forløbet og efter planen, står Slagelses nye MovieHouse biograf endelig færdig i starten af september 2022.

Det er en drøm…
Det er en drøm, der går i opfyldelse for både Biografdirektør Morten Stefansen og Michael Obel, når de nu endelig kan annoncere at Panorama i Slagelse bygges om til en MovieHouse Biograf. Med deres succes i Hellerup, Hjørring og i Ringsted har de nemlig erfaret at alle, unge såvel som voksne og ældre publikummer, alle er meget begejstret for, at der gøres noget særligt ud af biografoplevelsen.

At se film er en fællesskabsoplevelse. Derfor tilbyder MovieHouse Cafe-hygge før og efter filmen, hvor publikum kan spise, snakke og drikke et godt glas vin, en velskænket fadøl eller blot nyde en god cappuccino. MovieHouse har selv designet små borde med en lille bordlampe, der står ved siden af deres velourbeklædte luksus-liggestole, så det er muligt for publikum at tage et godt glas vin, en øl eller en klassisk cola med ind salen under forestillingen.

Foto: /Panorama-Slagelse / MovieHouise.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også