2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Miralem: Det er uforskammet – og under bæltestedet

I morges blev de store bannere foran Slagelse Rådhus taget ned, hvilket betød flere kandidater valfartede til området, for at få de gode placeringer – den sidste uge af valgkampen…

Men de ledige pladser, resulterede også hurtigt i et kæmpe morgen-drama…

Et mere spektakulært syn mødte nemlig byrådskandidaten Josh Bjørkman fra Nye Borgerlige, da han rullede ind på parkeringspladsen ved Rådhuset.
Hvad der præcist er sket, står stadig hen i det uvisse, men det er ikke sket til morgen, det kan vi nu slå fast.

Jeg kan ikke sige om det er Miralem som har taget dem ned, det har jeg ikke skrevet. Men jeg kan i hvertfald sige, det som i ser på videoen – og det undrer mig ” fortæller Josh mandag morgen.

Men der går ikke mange minutter – og allerede mens vi taster løs på tastaturet, ringer Josh tilbage:

Jeg er ved at tage videoen ned, jeg har fået bekræftet det ikke er Miralem, han skal selvfølgelig ikke forbindes med noget, der giver en forkert opfattelse” tilføjer Josh.

Pas på nettet….
Men hvorfor delte du videon hvis du ikke var sikker?

Jeg reagerer jo bare på det jeg ser. Jeg kommer kørende ind og tænker ‘Wtf…..’
Jeg har aldrig sagt at det er ham der har taget dem ned, jeg fortæller blot hvad jeg ser – og så må folk danne sin egen opfattelse…

… Og sine egne meninger dannede folk hurtigt, flere var nemlig hurtigt inde og skrive på opslaget – og lynhurtigt var også byrådsmedlem Christopher Trung inde og skrive at Miralem skulle lade andres plakater være.

Så at danne sine egen opfattelse, det gjorde folk hurtigt – måske lidt for hurtigt.

Miralem: Det er uforskammet – og under bæltestedet

I den anden ende står Socialdemokraten, Miralem Garagic, der er noget oprørt over at blive hængt ud på de Sociale medier: “Det er uforskammet, det er simpelthen under bæltestedet: han anklager mig for at være kriminel, det ikke i orden og jeg kommer ikke til at tilgive det” slår Miralem fast, der flere gange efterlyser en officiel og konkret undskyldning til ham.

Vi talte med Miralem inden der blev lavet et dementi og her svarede han meget oprørt ” Selvfølgelig er det ikke korrekt. Jeg respekterer altid mine modstandere, hvorfor skal jeg hænges ud, hvad har jeg gjort ham. Han anklager mig..

Miralem fortæller han havde set på nettet at der var plads foran rådhuset og han derfor tog dertil for at hænge sine plakater op. Da han ankom var Josh allerede faldet ned fortalte Miralem, en historie der bekræftes af billedemateriale fra tidligere.

Jeg har svært at tilgive det, man skal tænke før man poster nogle så alvorlige anklager: Han bør officielt gå ud og undskylde!.” afslutter Miralem Garagic, der nu har fået en noget anden start på dagen – og den sidste uge af valgkampen.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også