2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Ny arbejdsmarkedschef i Slagelse Kommune

Ny arbejdsmarkedschef
49 årige Peter Sidelmann, tiltræder den 3. maj som ny arbejdsmarkedschef i Slagelse Kommune.
Han er uddannet med en cand.scient.pol fra Aarhus, med efterfølgende lederuddannelse. Privat bor Peter i Valby med sin kæreste og tre børn.

Peter Sidelmann kommer fra en stilling som afdelingsleder ved jobcentret i Kalundborg, hvor han fremadrettet i Slagelse får ansvaret for hele arbejdsmarkeds- og integrationsområdet i Slagelse.

– “I Slagelse Kommune er vi som andre kommuner presset på beskæftigelsesområdet, og derfor skal vi have kigget på hele beskæftigelsesindsatsen med friske øjne. Hvis vi gør som vi plejer at gøre, så ser vi ind i en fremtid, hvor udgifterne stiger uden at vi får bugt med de bagvedliggende faktorer, der skaber udfordringerne. Peter har en bred indsigt i arbejdsmarkedsområdet, og han brænder for at finde nye løsninger, så han passer godt ind i kommunens ønske om at udvikle og afprøve nye løsninger til gavn for borgerne “, siger Frank E. Andersen, kommunaldirektør i Slagelse Kommune.

Peter Sidelmann har tidligere været jobcenterchef i Gladsaxe og Roskilde Kommune, konsulent på beskæftigelsesområdet i Rambøll og chefkonsulent på arbejdsmarkedsområdet i KL. Han vil efter egen udsagn bruge sin brede erfaring til at give beskæftigelsesindsatsen i Slagelse et servicetjek.

– ” Beskæftigelsesområdet er præget af meget lovgivning og kontrol. Men der er mulighed for at udfordre og udvikle den måde, vi gør tingene på, og vi skylder borgerne og virksomhederne at finde løsninger, der gør en forskel. Slagelse Kommune er blevet kendt for at være en arbejdsplads, der opfordrer til udvikling og nye løsninger. Det vil jeg gerne være del af, for vi skal vedvarende se nysgerrigt på opgaverne og afprøve nye måder at gøre tingene på “, siger Peter Sidelmann.

Arbejdsmarked og Integration har stået uden chef i over to år. Afdelingsleder Henrik Skov har varetaget opgaven som arbejdsmarkedschef, og det har han gjort godt.

– ” Henrik har styret området kompetent og med rolig hånd i en tid, hvor der har været mange udfordringer, ikke mindst som følge af Covid-19. Vi skylder ham stor tak for hans indsats “, siger Frank E. Andersen.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også