2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Ny skatepark åbner i Korsør

Alle skatere kan glæde sig til, at den nye skatepark i Korsør åbner! – Allerede til sommer…

Den nye moderne skatepark etableres, hvor den nuværende, som er fra 2006, ligger – og den vil give skatere på flere niveauer nye optimale skatemuligheder bl.a. med Bowl og street på banen, optimalt underlag og mulighed for forskellige aktiviteter med hjul under, lyder det glædeligt fra Slagelse Kommune.

Slagelse Kommune har nemlig i samarbejde med de frivillige fra Foreningen Korsør Skatepark netop indgået kontrakt med den lokale totalentreprenør KW Beton – Og skateparken forventes allerede færdig medio maj 2021. 

Attraktiv facilitet for mange

“- Skateparken har været på tegnebrættet i et stykke tid, så vi glæder os meget til, at den bliver en realitet til sommer. Den seneste undersøgelse af idrætsvaner i Slagelse Kommune viste, at flere børn og unge, som bevæger sig på egen hånd, er tiltrukket af bl.a. skateboard og løbehjul. Vi håber derfor, at den nye skatepark kan blive en attraktiv facilitet både for foreninger, skoler og alle som ønsker at træne på egen hånd”, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Jørgen Andersen (A).

Noget for alle niveauer

Foreningen Korsør Skatepark ser naturligvis også meget frem til de mange nye muligheder, som skateparken vil give alle skaterinteressede.

” – Endelig! Det her har vi virkelig ventet på, og vi har bestemt også noget godt i vente. Den nye skatepark bygges i lækkert nyt beton, som vil give et meget bedre flow at køre på end den nuværende asfalt. Udformningen af anlægget og de mange niveauer vil også give en langt sjovere og mere udfordrende måde at skate på, så skateparken vil give noget for alle, uanset hvilket niveau man er på”, siger ildsjælen Thomas Zielinski fra foreningen Korsør Skatepark.

Foreningen Korsør Skatepark planlægger at arrangere et indvielsesarrangement, når skateparken står færdig. Indvielsesarrangementet afhænger naturligvis af, hvordan coronasituationen er til sommer….!

Byrådet har godkendt en anlægsbevilling på 2.040.422 kr. til Korsør Ny Skatepark, som er finansieret af driftsmidler på fritidsområdet samt fondsdonationer. Projektet har fået støtte fra Den Nationale Platform for Gadeidræt (GADEIDRÆT), Landudvikling Slagelse, Trelleborg Fonden og Brand af 1848 Fond.

Foto: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også