2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Nye informationsskærme ved indfaldsvejene

Du kender dem nok, fra turene til Næstved – Men nu sker der nye ting i kommunen.

Frem over bliver bilister nemlig mødt af meterhøje informationsskærme, når de passerer byskiltet til Korsør, Skælskør og Slagelse. Skærmene skal give både beboere og turister information om bl.a. arrangementer i kommunen.
Der er rigtig mange mennesker, som dagligt kører ind og ud af vores tre store byer. Derfor har vi politisk ønsket at få sat infoskærme op ved indfaldsvejene, så vi kan slå på tromme for de mange aktiviteter, som vi har i kommunen. Corona har været hård ved alle de begivenheder, som plejer at være i kommunen, og derfor er skærmene også en hjælpende hånd til at fortælle både borgere og turister om de ting, der foregår i kommunen nu, hvor vi er på vej mod en mere normal hverdag“, siger Villum Christensen (I), udvalgsformand for Erhvervs- og Teknikudvalget, og tilføjer: “Jeg håber, at de fleste vil opleve, at indgangsporten til byerne får et mere moderne look“.

Der er placeret otte informationsskærme i alt. Fire af dem er ved indfaldsvejen til Slagelse (Sorøvej, Kalundborgvej, Korsørvej og på Søndre Ringgade). Det er dog kun skærmen ved Sorøvej som er i drift fra start af oplyser Slagelse Kommune.
De resterende tre skærme kommer i følge Slagelse Kommune i brug over de kommende par måneder.
De fordeler sig med to skærme ved Skælskør (Næstved Landevej og Slagelsevej) og to skærme ved Korsør (Skovvej og Tårnborgvej).

Oversigt over pyloner – Slagelse kommune kilde: slagelse.dk


Det er Slagelse Kommune, som har etableret og varetager driften af skærmene, og Kommunen opfordrer foreningslivet til at byde ind med opslag til skærmene.

Det er en meget synlig måde at slå på tromme for alle de gode arrangementer, som er rundt om i hele kommunen. Så vi håber, at foreninger, klubber, erhvervsforeninger, kulturinstitutioner og andre der afholder arrangementer vil bruge skærmene, så vi kan fortælle hinanden og tilrejsende om alt det, der foregår i kommunen“, siger Niels Lassen, kommunikationschef i Slagelse Kommune.

De otte skærme kan styres individuelt, så man kan målrette informationerne til de byer, hvor det er relevant. Skærmene benyttes til oplysninger af almen nyttig karakter, for eksempel arrangementer, som er relevante for borgerne i kommunen. Der må godt kræves entre til arrangementerne. I opstartsfasen er det gratis at få opslag på skærmene.
Når der er kommet flere erfaringer med skærmene, vil der blive opkrævet betaling, der skal dække driftsudgifterne, oplyser Slagelse Kommune.

Foto: Slagelse.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også