2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Politi bekræfter: Derfor lukkede broen

Lørdag var dele af Danmark afskåret, da Storebæltsforbindelsen i mange timer var lukket i begge retninger.

Politiet oplyste kort lørdag morgen, at det var grundet redningsarbejde, men nu er der altså nyt om, hvorfor tusinder af billister forgæves måtte opgive håbet om at komme over til tiden.

Ville springe ud
Klokken halv 9, mere præcist 08.29, indløb der en melding til politiet, at en person ville springe ud fra Storebæltsbroen. Meldingen afkom en større redningsindsats på højbroen, hvor Politiet blandt andet fik assistance af redningskøretøjer, redningsbåde og redningshelikoptere. Politiets forhandlere var i løbet af lørdagen i dialog med personen, med blandt andet assistance fra personale på Psykiatrien i Region Sjælland.

Meldingen indløb klokken 08.29 og klokken 16.40 lykkedes det politiet at sikre den pågældende person – som nu er under behandling på Psykiatrien i Slagelse.

Nødvendigt at lukke broen
For at kunne sikre redningsindsatsen har det i en længere periode været nødvendigt at lukke for al trafik på broen, hvilket desværre har ført til betydelige trafikale gener på både Sjællands og Fyn siden.” oplyser Politiet i en netop udsendt meddelese og beklager de gener det har medført for de mange tusinder: “Vi beklager de gener det har medført for de mange bilister, men beder om forståelse for nødvendigheden af redningsindsatsen på broen. 

Storebæltsforbindelsen var spærret fra klokken 9 lørdag morgen, frem til klokken 13.00, hvor der har været lukket op for øst- og vestgående trafik i et enkelt spor. Grundet den store ophobning af trafik, har trafikken været delvist lammet og først i løbet af kort tid, oplyser Politiet lørdag kort før 18, at de forventer broen åbnes helt.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også