2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Politiet melder om travl nat flere steder

Det var i nat sidste mulighed, for at få danset, sagt farvel og ønsket god jul. I dag trådte nemlig flere nye restriktioner i værk, hvilket betød at d. 9 december dermed var sidste mulighed, for at give den gas til klokken 05 i år.


Politiet havde mere travlt end normalt
Rundt om i politikredsens større byer, havde politiet i går aftes og i nat derfor også lidt mere at se til end normalt på en torsdag aften.

Helt generelt var der i politikredsen mange mennesker på gaden, som tilsyneladende gerne ville udnytte den sidste aften – og den sidste dans, inden coronarestriktionerne træder i kraft i dag.

I Slagelse på Skovsøgade var der blandt andet klokken 1.35 en 20-årig kvinde fra Gørlev, som gjorde tegn mod politiet med sin midterste finger. Det må man ikke, og derfor blev hun anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Klokken 4.15 i nat opstod der i Sct. Mortens Gade i Næstved et slagsmål, som kastede en del uro af sig: De to slagsbrødre, der begge er 19 år, blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

En 19-årig kvinde havde kastet sin telefon ind i en parkeret bil, så den fik en bule – i bilen. Hun fik også en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

En 19-årig mand ville ikke gøre, som politibetjentene sagde, hvilket udløste en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

… – Og endelig skubbede en 18-årig mand en politibetjent i brystet, hvilket betød, at han blev sigtet for vold mod politiet.

Nabokredsen melder om samme tendens
Hos Midt- og Vestsjællandspoliti, meldes der om samme tendenser med en mere travl torsdag nat, end vanligt.

Politiet måtte også her flere gange rykke ud for at dæmpe gemytterne.

Kl. 23.20 havde dørmændene blandt andet ved et diskotek på Nygade i Holbæk brug for assistance, da en yngre mand var lavede uorden på stedet. En patrulje kørte frem og anholdt en 20-årig mand fra Kalundborg, som blev taget med i detentionen på politigården i Roskilde til afrusning. Han blev løsladt fredag morgen, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Kl. 02.46 var nogle unge ved at komme i klammeri i Nygade i Holbæk. Patruljen sendte nogle unge mennesker i hver sin retning og formanede dem om god opførsel og igen Kl. 04.18 var der igen optræk til ballade ved diskoteket i Nygade i Holbæk, hvor en gæst havde optrådt aggressivt over for en dørmand. To mænd havde haft en uoverensstemmelse på dansegulvet, og de havde fortsat diskussionen foran beværtningen. Da politiet kom frem havde de to stridshaner dog sluttet fred, så betjentene kunne fortsætte deres patruljering.


Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også