2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Politiet styrker overvågningen i Slagelse

Som led i Regeringens initiativer, der skal styrke trygheden og sikkerheden i det offentlige rum, er der afsat midler til, at politiet kan opsætte kameraer med henblik på både at forebygge og efterforske kriminalitet, lyder det i en netop udsendt pressemeddelse.

I Slagelse er der opsat fire kameraer i Rosengade, Fisketorvet, Gl. Torv og Skovsøgade:
Videoovervågning kan have en præventiv effekt særligt i forhold til f.eks. tyveri og hærværk. Overvågning har ikke vist sig tilsvarende effektivt til at forhindre vold og anden personfarlig kriminalitet, som typisk begås i affekt. Her kan optagelserne fra kameraerne imidlertid hjælpe politiet med opklaringen, lyder det.

TV-overvågning kan være med til at bidrage til borgernes følelse af tryghed, når de færdes i byen, specielt om natten. Imidlertid står overvågning ikke alene, men den suppleres af beredskabets patruljering særligt i aften- og nattetimerne samt af lokalpolitiets arbejde i de særligt uroplagede områder “, siger politiinspektør Thorkild Steen Jensen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, i den udsendte meddelelse.

Her ses et af politiets kamera’ i Skovsøgade i Slagelse

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også