2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Se den flotte Juleridt: Det har været et specielt år

Endelig….! Synet. Lyden. Vi har savnet dem! (Se videoen nederst)

Onsdag middag gik den traditionsrige Juleridt nemlig gennem byen.

I spidsen for Hesteskadronen kom Major og Eskadronchef Christian Holm, efterfulgt af 41 ryttere.

Den flotte Juleridt er en tradition i Slagelse, hvor Gardehusarerne rider gennem byen og Hesteskadronen takker sine samarbejdspartnere for året der gik – med et ønske om en glædelig jul og et godt Nytår.

I 2020 blev juleridtet desværre aflyst grundet covid-19, men i år, blev det heldigvis en flot og gennemført dag.

I kan være stolte!
Goddag Borgmester! På vegne af garderhusarregimentet og alle julerytterne vil vi gerne ønske dig, kommunen, alle jeres medarbejdere – og ikke mindst alle dem der bor her, en rigtig god Jul og et godt nytår” lød de indledende ord fra Major Christian Holm, ved rutens første stop foran Slagelse Rådhus, der tilføjede at det jo havde været et lidt specielt år: “Det har jo været et specielt år, vi har ikke været her ret meget og sidste år blev juleriddet helt aflyst.

Foran rådhuset stod Borgmester John Dyrby klar til at byde velkommen, sammen med knap 100 børn og voksne. Til rytterne havde Slagelse Kommune gjort varm Glögg klar, mens de fremmødte blev budt på æbleskiver og til hestene – Æbler!

Hvor er det dejligt at se jer, det har været et par specielle år vi er gået igennem, men så meget desto større er gensynsglædenlød det fra Borgmesteren, der tilføjede hvor stor pris vi sætter på at de er her hos os, i Slagelse:Det er jo med meget meget stor stolthed at vi huser jer, det er med meget meget stor glæde, at vi byder jer velkommen“. Afslutningsvis takkede Borgmesteren dem for deres indsats for Danmark og for samarbejdet: ” I kan være stolte af jer selv, i kan være stolte af det i repræsenterer.”

Efter stoppet på rådhuset, gik turen videre til Business Slagelse, som stod klar på Rosengade, her stod Erhvervschef Per Madsen klar til at byde velkommen, hvor hestene fik gulerødder og rytterne portvin.


Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også