2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Slagelse: Flere sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet

Overtrædelse af forsamlingsforbuddet
Lørdag aften måtte politiet rykke ud, da de 23.25 fik en anmeldelse om, at der var høj musik og flere personer samlet uden for Antvorskov Skole.

På baggrund af anmeldelsen sendte politiet en patrulje ud til stedet, for at se hvad der foregik.
Da politiet kom frem, kunne de se der var lys på lejepladsen og den høje musik var ikke til at tage fejl af. Da politiet kom frem kunne de tydeligt se spiritus flasker, men flere af deltagerne forsvandt ud i mørket, da betjentene kom.
10 blev dog tilbage, alle i alderen 13 til 20 år, hvor de 8 som var mere end 15 år gamle, blev sigtet for overtrædelse af forsamlignsforbuddet.

En af de sigtede var en 19-årig kvinde fra Slagelse, som havde sin Soundbox med. Politiet kendte allerede den 19-årige som de tidligere havde talt med efter en anden anmeldelse om høj musik fra hendes Soundbox. Betjentene havde der vejledt hende om, at de kunne beslaglægge højtaleren, hvis det gentog sig – og det gjorde det altså.
Den 19-årige kvinde fra Slagelse blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og højtaleren blev taget med til politistationen i Slagelse.

Foto: Rigspolitiet

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også