2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Slagelse Kommune gentager energimøder

Der var stor interesse, da Slagelse Kommune afholdt tre energisparemøder i juni-måned. Nu bliver muligheden for at få sparetips gentaget den 5. oktober i Korsør Kulturhus.

I juni afholdt Slagelse Kommune sammen med SparEnergi, EnergiTjek Slagelse og Envafors A/S (tidl. SK Forsyning) tre informationsaftener, hvor borgere havde mulighed for at høre mere om, hvad de selv kan gøre for at spare på energien. Især i Korsør og Skælskør var der stor interesse. Derfor gentager Slagelse Kommune nu succesen med et nyt møde i Korsør Kulturhus den 5. oktober kl. 17-19.

Fokusset på de stigende energipriserne er ikke blevet mindre siden, vi afholdt møderne i juni-måned. Og i både Korsør og Skælskør var der så stor interesse, at der var flere, vi måtte sige nej til, fordi der ikke var plads. Derfor laver vi nu et ekstra møde “, siger projektleder Ruth Trummer.

Ligesom på møderne i juni vil Envafors A/S, give deltagerne en kort status på muligheden for fjernvarme i Slagelse Kommune, og derefter vil SparEnergi fortælle om, hvad man selv kan gøre for at spare på energien og formindske regningen. Til sidst vil EnergiTjek Slagelse fortælle om mulighederne for at få et gratis energitjek af ens private bolig.

Vi kigger ind i en vinter, hvor vi risikerer rekordhøje energipriser. Energipriserne kan vi ikke gøre noget ved på den korte bane, men hvis man indretter sit energiforbrug efter det, så kan man tage toppen af energiregningen. Og hvordan man gør, det er der mulighed for at høre mere om på mødet“, siger Ruth Trummer.

Alle interesserede er velkomne til at deltage. Der er et begrænset antal pladser, og det kræver tilmelding via slagelse.dk/klima senest den 28. september

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også