torsdag, 22. februar, 2024

Slagelse: Ung mand dømt for voldtægt

En ung mand fra Slagelse er i dag dømt ved retten i Næstved, for voldtægt efter en fest.

En 19 årig mand fra Slagelse er ved Retten i Næstved fundet skyldig i voldtægt af en 16 årig pige. Den blot 19-årige mand blev ved Retten idømt 2,5 års fængsel og blev efterfølgende varetægtsfængslet. Han ankede dommen.

Sagen kort…
Efter en fest tilbage i oktober 2021 i Slagelse, var manden tjener ved en fest hvor pigen deltog som gæst. Manden tilbød her at køre pigen hjem, men på vejen holdt han ind på en parkeringsplads i Slagelse, hvor han i følge dommen voldtog pigen.
Efter voldtægten kørte han pigen hjem, hvor hun fortalte sine forældre om episoden med det samme – hvorfor de straks kontaktede politiet og anmeldte det.

Den 19-årige mand fra Slagelse nægtede sig skyldig i retten og forklarede, at samlejet var frivilligt. Den unge pige forklarede dog, at samlejet ikke var frivilligt, men at manden havde tvunget hende – oplyses det i en pressemeddelelse.

Anklager Siw Olsen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi:

Heldigvis er voldtægter af denne karakter meget sjældne i Danmark. Familien til den unge pige reagerede heldigvis med det samme og fik anmeldt forholdet. Jeg er glad for, at retten fulgte min påstand og kendte manden skyldig – og at han efter dommen blev varetægtsfængslet.

/Arkivfoto.

Mest læste

Populært