2.5 C
Slagelse
søndag, 14. april, 2024

Tag med far i køkkenet, hvor madglæde er på menuen

Inden længe kan fædre og børn få kvalitetstid og lave lækker og sund mad sammen på Nymarkskolen.

Madskolen, Fars køkkenskole, starter op i Slagelse. Inden længe kan fædre og børn få kvalitetstid og lave lækker og sund mad sammen på Nymarkskolen. Mor er ikke inviteret – madlavningskurset er nemlig kun for fædre og børn.

Spruttende pander, lækre råvarer og store grin i køkkenet. Det er nogle af ingredienserne i Fars Køkkenskole, der er et madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.-4. klasse. Køkkenskolen har tidligere været i Slagelse, og nu får fædre og børn igen mulighed for at rykke ind i køkkenet sammen og få ny inspiration til sunde og lækre måltidsretter. Her får børnene lov til at bruge den store og skarpe kniv frem for den lille og sløve, og så er det kun for fædre, bonusfædre, bedstefædre og deres børn. Det giver en helt speciel stemning i køkkenet. Køkkenskolen foregår på Nymarkskolen i Slagelse, og datoerne er 16. marts, 30. marts og 20. april. Menuen er bl.a. Fars italienske kødboller og Fars indiske boller i karry.

Støtter op sundhed og trivsel
Det er Center for Børn og Unge og Folkesundhed i Slagelse Kommune, der har taget initiativ til at få Fars Køkkenskole til kommunen.
Vi vil rigtig gerne støtte op om lokale projekter, som styrker fællesskabet. Fars Køkkenskole er en sjov måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og være sammen om en aktivitet. Samtidig lærer både store og små om sund mad og gode køkkentricks. Tilbuddet er samtidig med til at støtte op om vores fokus på sundhed og trivsel i Slagelse Kommune, da konceptet har fokus på mænds og børns sundhed – både den fysiske og den mentale. Vi håber, rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at komme med på Fars Køkkenskole“, siger Sabrine Steensgaard Andersen, kostvejleder og udviklingskonsulent i Slagelse Kommune.

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også