2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

25-årig mand fra Slagelse sigtet for i alt 24 tilfælde af bedragerier

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser mandag morgen at de har anholdt og sigtet en 25-årig mand fra Slagelse for i alt 24 tilfælde af bedragerier ved handel mellem private på internettet.

I den seneste tid har Sydsjælland og Lolland-Falster Politi modtaget flere anmeldelser fra borgere, som med samme fremgangsmåde er blevet snydt i handler på internettet, hvor de har handlet med en person på dba.dk eller Facebook.
Bedragerierne er foregået ved, at gerningsmanden har udbudt forskellige varer til salg, bl.a. vinglas, Royal Copenhagen stel, lamper og andre let omsættelige varer, som typisk er sat billigt til salg i forhold til de øvrige varer i samme kategori.
De forurettede har betalt gennem bankoverførsel for varen, som de efterfølgende aldrig har modtaget. 

– Selvom det kan være fristende at lave en god og hurtig handel på nettet, så er der flere forholdsregler, man selv kan tage for at undgå at blive snydt. Det er altid en god idé at mødes ansigt til ansigt og handle, følge sin mavefornemmelse og ikke falde for et tilbud, der er for godt til at være sandt, samt passe på de hurtige handler, hvor sælgeren presser på for at gennemføre handlen“, siger lederen af økonomisk efterforskning, politikommissær Rune Nilsson.

Den 25-årige, der er tidligere dømt for berigelseskriminalitet, fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved mandag. 

Foto: Rigspolitiet – Politi.dk

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også