2.5 C
Slagelse
lørdag, 18. maj, 2024

Da Andrews stod i flammer, trådte Naboerne til

Mens røgen kraftigt væltede ud af Andrews Burgerbar, flygtede beboere og spisende gæster i området væk fra røgen.

Klokken 18.20 lørdag aften, gik alarmen nemlig hos Slagelse Brand og Redning, der hurtigt måtte rykke frem til området, mens politiet fik folk væk fra pladsen og spærret af.

Naboerne trådte til
For Ismail Demirci, der ejer Cafe Tidslös, var det indtil videre en almindelig fredag aften. Men pludselig kunne han lugte, at noget brændte. “Den lugt er ikke til at tage fejl af, det var ikke bare noget småt der brændte” lyder det fra Ismail, der med det samme satte igang fra Caféen og ud på pladsen.

Da han kom ud på Schweizerpladsen kunne han tydeligt se den var gal: “Røgen væltede ud hos Andrews, så løb med det samme for at sikre mig alle var kommet ud

Da Ismail løb ind på Andrews, havde flammerne godt fat i gasgrillen, han tog derfor hurtigt fat i brandslukkeren og gik igang. “Jeg havde egentlig kun en ting i hovedet, det var at der er lejligheder oven på – så jeg måtte holde flammerne nede så længe jeg kunne”. Minutterne føltes lange og røgen blev tykkere og tykkere, derfor måtte han også flere gange ud og trække frisk luft. “Hver gang jeg fik slukket ilden, brød den ud på ny” lyder det fra Ismail, der dermed kunne ånde lettet op, ved lyden af brandbiler.

Ved baggården havde personale fra Café Caramel også kastet sig ud. Han havde også fundet en ekstra brandslukker frem og var altså klar til at assistere.

På rekordtid – var naboerne klar.

Klar med kaffe
Personalet fra Café Caramel havde styr på redningsmandskabet og sørgede for de havde de optimale forhold. Måske aller vigtigst: Da redningsmandskabet var færdige, gik personalet rundt med kaffe til de mange, der havde været med.

Smilet hos brandvæsnet var ikke til at tage fejl af – Kaffen gik lige i hjertet.

Ejeren af Cafe Tidslös, Ismail, til højre, var hurtigt fremme og forsøgte holde flammerne nede

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også