2.5 C
Slagelse
søndag, 21. april, 2024

Idrætsskole: Kåret til Danmarks bedste!

Sådan…!

Selvom det i perioder kan føles tungt i Slagelse, er der heldigvis endnu flere ting som lykkes – og som efter mange års satsning og arbejde nu bærer frugt.
En af de ting, er at Nymarkskolen netop er kåret til Danmarks bedste idrætsskole!

Nymarksskolen har i dag fået overrakt prisen på RE:MOVE 2022 Idrætskonferencen, som blev afholdt af VIA University College i Aarhus.

Nymarkskolen får prisen med følgende begrundelse:

”Prisen gives til Nymarkskolen i Slagelse, som inddrager og anvender idræt og bevægelse som både mål og middel for alle elever på skolen.

Skolen er et forbillede, der har en vedholdende idræts- og bevægelsesmæssige indsats, og som tør igangsætte initiativer, der bryder med normerne i skoleverdenen. Skolen er karakteriseret ved at vende sig både ind mod egen matrikel og ud mod verden. Dels har alle elever 4-6 idrætstimer om ugen, og skolen arbejder løbende med at integrere bevægelse i den faglige undervisning.

Går man rundt på skolen, ser man derfor et bevægelsesmiljø, som fremmer elevers legende relationer. Dels tænker skolen i et 0-18 års perspektiv og samarbejder derfor både med omkringliggende daginstitutionerne, foreninger og idrætsorganisationer.

Skolen er således synlig i de kommunale indsatser. Det brede netværk omfatter desuden videregående uddannelser og deltagelse i diverse forskningsprojekter. Herigennem beriger skolen det faglige felt med praksiserfaringer og pædagogisk indsigt, som udvider mulighederne for idræt og bevægelse i skolen. Den stærke idræts- og bevægelsespædagogiske indsats på skolen bærer frugt, og eleverne på skolen mærker et både fagligt, trivsels- og sundhedsmæssigt løft.”

Stort tillykke !

Ved du noget?

Send os et tip på 112@Sendtip.dk

 

Latest Posts

Læs også